Survivor - Γιώργος Κατσαούνης: «Η Μυριέλλα είναι υποκρίτρια, μας δούλεψε όλους»

Survivor – Γιώργος Κατσαούνης: «Η Μυριέλλα είναι υποκρίτρια, μας δούλεψε όλους»

Η Μυριέλλα αναφέρθηκε σε κάποιον John μπροστά του και ο Κατσαούνης αντιλήφθηκε πως είναι o σύντροφός της.

Φλερτ και έρως, τέλος για Κατσαούνη και Μυριέλλα. Μόλις η Μυριέλλα ανέφερε πριν το αγώνισμα επάθλου, που ήταν φωτογραφίες από συντρόφους και φίλους, ότι περιμένει να ακούσει τον Τζον, άναψε λαμπάκι στον Κατσαούνη που αντιλήφθηκε ότι παίζει σχέση για την ηθοποιό έξω από το Survivor και φρόντισε να το τελειώσει λίγο αργότερα κατά τη συνύπαρξή τους σε ένα δεύτερο αγώνισμα.

Ο Κατσαούνης εξήγησε στην κάμερα ότι δε θέλει να κάνει τον τρίτο τροχό της αμάξης και αποκάλεσε τη Μυριέλλα υποκρίτρια και ανήθικη:

«Μάλλον η Μυριέλλα κοροϊδεύει εμένα, τον κόσμο και αυτόν τον Τζον. Η κοπέλα μας δούλεψε όλους. Μάλλον θα έχει κάποιο φλερτ έξω, αυτά τα πράγματα δεν είναι σωστά, άμα το ήξερα δεν θα το άρχιζα. Δεν ήξερα ότι είχε αγόρι, νιώθω πολύ άσχημα που το κατάλαβα. Ζητώ συγγνώμη απ΄αυτό το αγόρι που λέγεται Γιάννης. Δεν θα το έκανα αυτό αν το ήξερα. Τι να πω…Ανήθικο κι απαράδεκτο. Η Μυριέλλα μου είπε στα κρυφά ότι είναι φίλος, αλλά εγώ δεν ξανάδωσα σημασία και δε γύρισα να την ξανακοιτάξω.

Κατάλαβα κατευθείαν ότι δεν είναι φίλος της. Δε θέλω να έχω έχθρες με κανέναν όταν βγω έξω. Δεν αντιλέω ότι η Μυριέλλα μπορεί να τρέφει συναισθήματα για μένα. Αλλά μπορεί να τρέφει για δύο άντρες. Μπορεί να είναι σε διχασμό. Εγώ όταν έχω κάτι όμως, το θέλω μόνο δικό μου. Η Μυριέλλα ίσως να νόμιζε ότι ο Τζον σηκώνει τα δίπορτα, ο Κατσαούνης όμως δεν τα σηκώνει. Όταν είναι δύο άτομα, τρίτος δε χωράει. Και μάλλον είμαι εγώ ο τρίτος. Θα χαρακτήριζα τη Μυριέλλα ηθοποιάρα, καλή στο ψέμα και…τρεις λαλούν και δυο χορεύουν».

Και το Twitter πάντως δεν άφησε την ευκαιρία χαμένη για να στήσει τη Μυριέλλα στον τοίχο:

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.