Survivor | Πότε θα δούμε τους νέους παίκτες (Vid)

Survivor | Πότε θα δούμε τους νέους παίκτες (Vid)

Ποιοι μπαίνουν στο ριάλιτι.

Ενίσχυση για τις ομάδες των διάσημων και των μαχητών ετοιμάζει ο Acun Ilicali. Το «Survivor» έχει ξεκινήσει εδώ και περίπου έναν μήνα και έχει καταφέρει να σταθεί πολύ καλά απέναντι στον ανταγωνισμό της prime time ζώνης.

Τα νούμερα τηλεθέασης είναι πεσμένα σε σχέση με την περσινή σεζόν αλλά και πάλι παραμένουν υψηλά. Όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και καιρό νέοι παίκτες θα μπουν στο ριάλιτι προκειμένου να ενισχύσουν τις ομάδες.

Άλλωστε όπως είδαμε πριν λίγες ημέρες τρεις παίκτες από την ομάδα των μαχητών αποχώρησαν οικειοθελώς.

Ο ποδοσφαιριστής Άρης Σοϊλέδης είναι ο πρώτος που θα μπει στο ριάλιτι. Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ είναι εδώ και ημέρες στον Άγιο Δομήνικο.

Η δεύτερη είσοδος είναι αθλήτρια της κωπηλασίας. Η Θωμαΐς Εμμανουηλίδου είναι 24 ετών και γεννήθηκε στην Καστοριά. Η αθλήτρια έχει φέρει πλήθος διακρίσεων στην ελληνική κωπηλασία σε παγκόσμια και ευρωπαϊκά πρωταθλήματα μικρών ηλικιών.

Σύμφωνα με την Τίνα Μεσσαροπούλου στο ριάλιτι θα μπει και ένας μαχητής. Στην εκπομπή «Happy Day» αναφέρθηκε ότι οι νέοι παίκτες θα μπουν στο ριάλιτι μέσα στα επόμενα 24ωρα και είναι πιθανό να τους δούμε μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.