«Άγριες Μέλισσες»:  Η Ελένη καταδικάζεται για τον φόνο του Σέργιου

«Άγριες Μέλισσες»: Η Ελένη καταδικάζεται για τον φόνο του Σέργιου

Όλα όσα θα δούμε στο ξεκίνημα του δεύτερου κύκλου.

Στην τελική ευθεία οδεύει ο πρώτος κύκλος της σειράς «Άγριες Μέλισσες» στον ΑΝΤ1. Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει μέχρι σήμερα γνωστά την Πέμπτη 16 Ιουλίου θα δούμε το τελευταίο επεισόδιο του πρώτου κύκλου της μεγάλης επιτυχίας του καναλιού του Αμαρουσίου.

Όπως αναφέρει το «TV Έθνος» στο τελευταίο επεισόδιο θα δούμε τη Θεοδοσία να παραδίδει στον ενωμοτάρχη ένα γράμμα που αποδεικνύει την ενοχή της Ελένης για τον φόνο του Σέργιου. Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα ο Θωμάς Κυπραίος, χαρακτήρας που υποδύεται ο Γιάννης Στάνκογλου αυτοκτονεί.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι η Ελένη θα καταδικαστεί από το κακουργιοδικείο Λάρισας. Η έλλειψη όμως αποδεικτικών στοιχειών θα την οδηγήσουν για πολλά χρόνια στη φυλακή και όχι στον θάνατο αφού εκείνη την εποχή ίσχυε ακόμη η θανατική ποινή στην Ελλάδα.

«Άγριες Μέλισσες»:  Η Ελένη καταδικάζεται για τον φόνο του Σέργιου

Στον δεύτερο κύκλο σύμφωνα με το «TV Έθνος» μεταφερόμαστε πέντε χρόνια και συγκεκριμένα το 1965. Η Ελένη παραμένει στην φυλακή ενώ η Δρόσω αποφασίζει να κυνηγήσει το όνειρό της και να γίνει τραγουδίστρια. Αφού έχει δώσει το μωρό της στην αδερφή της Ασημίνα και τον Νικηφόρο φεύγει από το χωριό και πηγαίνει στην Αθήνα.

Η μικρή αδερφή της οικογένειας Σταμίρη όμως δεν βλέπει τα όνειρά της να γίνονται πραγματικότητα. Έχει καταλήγει στην Τρούμπα όπου δουλεύει σε οίκο ανοχής προκειμένου να καταφέρει να επιβιώσει έχοντας αλλάξει βέβαια όνομα. Η Ελένη μέσα από την φυλακή θα αναζητήσει τα ίχνη της χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Κάποιος όμως θα την εντοπίσει και θα βοηθήσει την μεγάλη αδερφή Σταμίρη. Αξίζει να αναφέρουμε ότι στο αρχικό πλάνο του ΑΝΤ1 ήταν ο πρώτος κύκλος να ολοκληρωθεί στα 150 επεισόδια. Ο κορωνοϊός όμως φρέναρε τα όποια σχέδια κι έτσι ο πρώτος κύκλος θα ολοκληρωθεί στα 126 επεισόδια.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.