Την πάτησε άσχημα το ζευγάρι του Survivor: Μυριέλλα Κουρεντή εναντίον Κατσαούνη

Survivor | Ασκήθηκε ποινική δίωξη στον Γιώργο Κατσαούνη για σεξουαλική παρενόχληση σε 16χρονη

Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες.

Ποινική δίωξη στον Γιώργο Κατσαούνη άσκησε το βράδυ της Πέμπτης ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Λάρισας. Ο παίκτης, που αυτή την στιγμή συμμετέχει στο Survivor κατηγορείται για το αδίκημα της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας και για παράνομη άσκηση βίας στο 16χρονο κορίτσι.

Το κορίτσι είχε μηνύσει τον παίκτη τον περασμένο Δεκέμβριο. Ο ίδιος κατηγορείται ότι προσπάθησε να εξαναγκάσει την 16χρονη κοπέλα να προβεί σε ερωτικές πράξεις μαζί του.

Αρχικά, φέρεται να θώπευσε στους μηρούς και κοντά στα γεννητικά της όργανα χωρίς την θέληση της.

Ο παίκτης του ριάλιτι φέρεται να επέμεινε, ασκώντας βία πάνω στη νεαρή κοπέλα. Το κορίτσι ωστόσο κατάφερε να του ξεφύγει και ενημέρωσε τους γονείς της καταθέτοντας λίγες ώρες αργότερα μήνυση κατά του παίκτη.

H κυρία Μαρία Γαλλιού, δικηγόρος της 16χρονης, σε δήλωση της στο protothema.gr ανέφερε: «Η ανήλικη παθούσα αμέσως μετά το περιστατικό, όχι μόνο το διηγήθηκε στους γονείς της αλλά προσέφυγε στις αστυνομικές αρχές, καταγγέλλοντάς το πάραυτα, δηλώνοντας την απόλυτη εμπιστοσύνη της στις αστυνομικές και δικαστικές Αρχές. H ανάγκη αφύπνισης σε συλλογικό και ατομικό επίπεδο είναι επιτακτική. Ας μεγαλώνουμε τα αγόρια μας και τα κορίτσια μας διαφορετικά, ακόμη κι αν εμάς δεν μας μεγάλωσαν τόσο διαφορετικά καθότι το δικαίωμα της αυτοδιάθεσης είναι πρωταρχικό, ανεξαρτήτως φύλου».

Μένει τώρα να δούμε και την αντίδραση της παραγωγής του ριάλιτι που βρίσκεται ο παίκτης.

Ο Κατσαούνης μέσω των δικηγόρων του αρνείται οποιαδήποτε κατηγορία. Όπως αναφέρουν μάλιστα οι νομικοί εκπρόσωποί του, όταν βγει από το ριάλιτι που συμμετέχει θα προχωρήσει σε μηνύσεις.

«Ο εντολέας μου αρνείται κατηγορηματικά ότι προέβη σε οποιαδήποτε πράξη προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας της μηνύτριας αλλά και σε οποιαδήποτε παράνομη πράξη εναντίον της. Μου ζήτησε να δηλώσω ενώπιον όλων ότι όταν επιστρέψει θα κινηθεί νομικά κατά της μηνύτριας αλλά και κατά οποιουδήποτε άλλου διαδίδει ψευδή γεγονότα για το πρόσωπό του.

Το συγκεκριμένο περιστατικό έλαβε χώρα στην κεντρική πλατεία της πόλης παρουσία μιας ομάδας εφήβων που είδαν όλα όσα συνέβησαν. Ο εντολέας μου εν όψει και του παιχνιδιού στο οποίο επρόκειτο να συμμετάσχει προπονούνταν με κάποιους έφηβους που τον χρονομετρούσαν. Στην ομάδα αυτή των εφήβων ήταν και η μηνύτρια. Αφού τελείωσε ο εντολέας μου την προπόνησή του, απευθύνθηκε στα παιδιά και ζήτησε σε κάποιον εξ αυτών να του ασκήσει κάποιες πιέσεις, τα λεγόμενα πατήματα.

Η μηνύτρια προθυμοποιήθηκε να του ασκήσει η ίδια της πιέσεις αυτές και κατευθύνθηκαν σε ένα παγκάκι περί τα 5 μέτρα απέναντι από τα παιδιά. Του άσκησε αυτές τις πιέσεις στην αρχή στην πλάτη και στη συνέχεια στο μπροστινό μέρος. Τότε, με δική της πρωτοβουλία η μηνύτρια τον αγκάλιασε και επειδή ο εντολέας μου δε θέλησε να δώσει συνέχεια σηκώθηκε – η ίδια παρέμενε πάνω του- την αγκάλιασε και τη μετέφερε στα πέντε μέτρα εκεί που ήταν τα υπόλοιπα παιδιά, την άφησε κάτω, της είπε ευχαριστώ και λίγο μετά εκείνη αποχώρησε», ανέφερε η δικηγόρος του στην εκπομπή «Mega καλημέρα».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.