Απάντηση-φωτιά Ελεονώρας Μελέτη | «Τελείωσε» τον SNIK με 6 λέξεις (Vid)

Απάντηση-φωτιά Ελεονώρας Μελέτη | «Τελείωσε» τον SNIK με 6 λέξεις (Vid)

Απάντησε στον χαρακτηρισμό «σκουπίδια δημοσιογράφοι».

Τη δική της, καυστική απάντηση έδωσε η Ελεονώρα Μελέτη στον SNIK με αφορμή την τελευταία του ανάρτηση στην οποία χαρακτήρισε τους δημοσιογράφους ως «σκουπίδια», μετά την πληθώρα αρνητικών σχολίων που δέχτηκε για τους απαράδεκτα σεξιστικούς και προσβλητικούς στίχους του νέου του τραγουδιού με τίτλο «Chinchilla».

Μέσα από την εκπομπή «Mega Καλημέρα» τόσο η ίδια η Ελεονώρα όσο και ο Κώστα Τσουρός… περιποιήθηκαν τον τράπερ, του οποίου τα λεγόμενα σχολίασαν πέρα για πέρα αρνητικά.

«Πραγματικά, επειδή έβγαλε ένα πάρα πολύ ωραίο τραγούδι που λέει πάρα πολύ ωραίες λέξεις μέσα και έχει μηνύματα πολύ ωραία και καθόλου σεξιστικά. Κι εμείς είμαστε σκουπίδια οι δημοσιογράφοι που αναφερόμαστε σε αυτά τα τραγούδια που έβγαλε ο SNIK. Λέει ότι τον καλούμε στις εκπομπές μας και τις φυλλάδες μας… Βασικά πιστεύω ότι κανείς μπορεί να μην τον έχει καλέσει στην εκπομπή του.

Μέχρι πρότινος είχε να κάνει με πράγματα τα οποία αφορούσαν την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, θυμάστε κάποια περιστατικά που έβγαινε μπροστά σε κάμερες με ανθρώπους που έσπρωχναν τα μικρόφωνα και από πίσω πήγαινε ο SNIK. Νομίζω ότι μετά από αυτή τη συμπεριφορά καμία εκπομπή δεν θα τον καλούσε. Τώρα, γιατί νομίζει ότι βγάζουμε μίσος και είμαστε σκουπίδια; Μακάρι να είμαστε σκουπίδια, όπως το λέει ο SNIK», είπε ειρωνικά ο Κώστας Τσουρός, με την Ελεονώρα Μελέτη να συνεχίζει:

«Αυτό το είδος μουσικής έχει άλλη κουλτούρα και φιλοσοφία που έχει γεννηθεί για συγκεκριμένους λόγους. Εγώ προσωπικά δεν μπορώ να το ακούσω. Γιατί να είμαστε σκουπίδια εμείς οι δημοσιογράφοι και να μην είναι σκουπίδια αυτοί οι στίχοι; Ποιοι δημοσιογράφοι είναι σκουπίδια και έχουν εμμονή μαζί του; Και γιατί τους βάζει όλους μέσα στο ίδιο σακί; Κάποιος μπορεί όντως να τον έχει στοχοποιήσει, αλλά δεν καταλαβαίνω αυτή τη μαγκιά.

Αυτό που θέλω να πω στον SNIK είναι ότι η μαγκιά πολλές φορές συνοδεύεται και από κάτι άλλο, το οποίο δεν χρειάζεται. Δεν μπορώ να έχω την άποψή μου σαν σκουπίδι και να τη λέω; Ούτως ή άλλως εμείς τα σκουπίδια αναγνωρίζουμε τα σκουπίδια, μεταξύ μας».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.