On air επίθεση δικηγόρου στη Φαίη: «Κ. Σκορδά, να σας θυμίσω πώς κάνατε εσείς καριέρα;» (Vid)

On air επίθεση δικηγόρου στη Φαίη: «Κ. Σκορδά, να σας θυμίσω πώς κάνατε εσείς καριέρα;» (Vid)

Οι προσβλητικές αναφορές του δικηγόρου.

Ανέβηκαν οι τόνοι κατά τη διάρκεια της εκπομπής της Φαίης Σκορδά το πρωί της Δευτέρας. Στην εκπομπή φιλοξενήθηκε ο Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, δικηγόρος του ιερέα που κατηγορείται ότι βίαζε ανήλικη και μάλιστα κατ’ εξακολούθηση.

Ο δικηγόρος εμφανώς εκνευρισμένος τα έβαλε με την παρουσιάστρια. Ανέφερε μάλιστα ότι θα προχωρήσεις σε αγωγή κατά του Γιώργου Παπαδάκη, παρουσιαστή της πρωινής ζώνης του ΑΝΤ1.

Η παρουσιάστρια σχολίασε αρχικά στον δικηγόρο: «Καταλαβαίνετε ότι κάποιες υποθέσεις είναι πάρα πολύ σοβαρές, ειδικά όταν πρόκειται για θέματα σεξουαλικής παρενόχλησης, πόσω μάλλον βιασμού, και πόσω μάλλον όταν προέρχονται από ανήλικα παιδιά. Σε αυτές τις υποθέσεις, ό,τι κι αν αποφασίσει το δικαστήριο, χρειάζεται να έχουμε μία ευαισθησία, χαμηλούς τόνους… Ακόμα κι όταν υπερασπίζεστε τον πελάτη σας, κρατήστε χαμηλούς τόνους, έστω και ως προς σεβασμό έστω και μία τοις χιλίοις, ένα κοριτσάκι να έχει βιαστεί».

«Σας εξηγώ ότι δεν υπάρχει υλικό από τη δικογραφία που να δικαιολογεί ότι ο ιερέας έχει βιάσει την ανήλικη. Μη δικάζουμε στον τηλεοπτικό αέρα. Θα αποφασίσει ο κύριος ανακριτής και το δικαστήριο. Οφείλω να βγάλω τη θέση του ιερέα» απάντησε ο δικηγόρος.

Σε εκείνο το σημείο η κατάσταση άρχισε να παρεκτρέπεται με τον δικηγόρο να εκτοξεύει φοβερές προσβολές,

«Εσείς προσπαθείτε να δημιουργήσετε έναν ντόρο γύρω από το όνομά σας από τις δηλώσεις σας στην εκπομπή της Χρηστίδου μέχρι το σόου που κάνατε στον κ. Παπαδάκη, μέχρι αυτά που λέτε τώρα…» απάντησε με τη σειρά της η Φαίη Σκορδά.

«Ο κύριος Παπαδάκης έκανε σόου ο ίδιος και έχω προσβληθεί και θα του κάνω και αγωγή» είπε με τη σειρά του ο κ. Θεοδωρόπουλος. Τότε, η παρουσιάστρια του είπε σε έντονο τόνο: «Και η Σίσσυ τι έκανε που βγήκατε και κάνατε μία τέτοια δήλωση από το πρωί ως το βράδυ ότι είναι μόδα οι βιασμοί; Τι κάνετε τώρα; Έτσι κάνετε καριέρα;».

«Να σας πω κ. Σκορδά, θέλετε να σας θυμίσω πώς έχετε κάνει εσείς καριέρα; Επειδή μου πετάτε το μπαλάκι; Μην με προσβάλλετε. Να μη σας θυμίσω μία εκπομπή που έχετε κάνει στο Μακεδονία Tv με τον Αγαμέμνωνα, ο οποίος κινείται εναντίον σας! Σας παρακαλώ πολύ»της απάντησε με προσβλητικό τρόπο ο δικηγόρος κι έκλεισε τη γραμμή.

«Με πάρα πολλή δουλειά» απάντησε η Φαίη Σκορδά.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.