«Το Κόκκινο Ποτάμι»: Καθήλωσε το κοινό το συγκλονιστικό φινάλε

«Το Κόκκινο Ποτάμι»: Καθήλωσε το κοινό το συγκλονιστικό φινάλε

Τι έδειξαν οι μετρήσεις της Nielsen.

Συγκίνησε το τηλεοπτικό κοινό το ανατριχιαστικό φινάλε της σειράς «Το Κόκκινο Ποτάμι». Η ιστορική σειρά που περιγράφει τη γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου έριξε τίτλους τέλους το βράδυ της Δευτέρας μετά από 32 επεισόδια.

Το φινάλε της σειράς έγινε νούμερο ένα τρεντ στο twitter ενώ οι χρήστες είχαν να λένε για δύο συγκεκριμένες σκηνές που έκοψαν την ανάσα. Η πρώτη είναι όταν ο Θέμης Παυλίδης σκοτώνει όλους τους συντρόφους του, μαζί με τη μητέρα και τη σύζυγό του προτού δώσει ο ίδιος τέλος στη ζωή του.

Οι κάτοικοι της Αμισού πήραν αυτή την απόφαση για να μην πέσουν στα χέρια των Τούρκων αφού ήταν χαμένοι από χέρι. Η δεύτερη ήταν ο χορός του Μίλτου Παυλίδη μαζί με άλλους Πόντιους ενώ ήταν σε μία από τις εκατοντάδες «πορείες θανάτου» που έγιναν για την εξόντωση των Χριστιανών εκείνη την εποχή.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Nielsen η σειρά του Μανούσου Μανουσάκη σημείωσε 20,8% μέσο όρο. Στο τελευταίο τέταρτο μάλιστα η τηλεθέαση έφτασε στο 22,5%. Στο δυναμικό κοινό η σειρά σημείωσε 19,7% κατά μέσο όρο ενώ στο τελευταίο τέταρτο έφτασε το 21,3%.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο σκηνοθέτης της σειράς Μανούσος Μανουσάκης έχει στα σκαριά την επόμενη δουλειά του. Σύμφωνα με όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας θα αφορά την επανάσταση του 1821.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.