Σασμός | Ο θάνατος του Πετρή καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό - Τα νούμερα τηλεθέασης

Σασμός | Ο θάνατος του Πετρή καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό – Τα νούμερα τηλεθέασης

Ποιες ήταν οι επιδόσεις της σειράς σύμφωνα με τη Nielsen.

Ένα συγκλονιστικό επεισόδιο παρακολούθησαν οι τηλεθεατές του Σασμού το βράδυ της Δευτέρας. Ο Πετρής έπεσε νεκρός από τα χέρια του Αστέρη, μία εξέλιξη που το κοινό ανέμενε από την προηγούμενη εβδομάδα όταν και βγήκε στον αέρα το σχετικό τρέιλερ.

Ο θάνατος του αδερφού της Αργυρώς από τα χέρια του ανθρώπου που αγαπάει σχολιάστηκε και στο twitter με τους χρήστες να επισημαίνουν τις δυνατές ερμηνείες και την πολύ καλή σκηνοθεσία. Η δολοφονία του Πέτρου αλλάζει τη ροή των γεγονότων όπως τη γνωρίζαμε μέχρι και σήμερα, στη σειρά που αποτελεί τη μεγαλύτερη επιτυχία της χρονιάς.

Ποιες ήταν όμως οι επιδόσεις της στους πίνακες τηλεθέασης;

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Nielsen η σειρά του ALPHA βρέθηκε στην πρώτη θέση στη ζώνη μετάδοσής της. Από τις 9 το βράδυ μέχρι και τις 22:45 ο «Σασμός» σημείωσε 24,3% στο γενικό σύνολο αφήνοντας στη δεύτερη θέση τη «Γη της Ελιάς» με 20,7% τηλεθέαση.

Αρκετά πιο πίσω στο ίδιο χρονικό διάστημα βρέθηκε το «Survivor» με 13,4% και το «MasterChef» με 11,5%. Πολύ πιο πίσω από τον ανταγωνισμό ήταν η «Φάρμα» με 4,6% στο γενικό σύνολο.

Ήταν ίδια η εικόνα και στο δυναμικό κοινό την ώρα που έπαιζε ο «Σασμός». Η σειρά του ALPHA πήρε την πρώτη θέση με 25,1% τηλεθέαση. Ακολούθησαν πολύ πιο πίσω το «MasterChef» με 14,9%, το «Survivor» με 13,5% και η «Φάρμα» με 3,7% πολύ πίσω σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.