Θα καταφέρει να χάσει ο ALPHA το τελευταίο του μεγάλο όπλο;

Πότε θα κάνει πρεμιέρα το μαγειρικό ριάλιτι του ALPHA

Πότε αναμένεται στις οθόνες μας.

Αλλάζει στρατηγική στο πρόγραμμά του ο ALPHA. Το κανάλι της Κάντζας που την περασμένη σεζόν πάλευε ακόμη και για την πρωτιά στους πίνακες τηλεθέασης είδε τα ποσοστά του να σημειώνουν εντυπωσιακή πτώση με αποτέλεσμα να είναι μεταξύ τρίτης και τέταρτης θέσης μακριά από τον ανταγωνισμό.

Το γεγονός αυτό φέρνει σαρωτικές αλλαγές στο πρόγραμμα της νέας σεζόν. Οι ιθύνοντες του καναλιού αποφάσισαν να εντάξουν στο πρόγραμμα και το ριάλιτι στοιχείο που εξέλειψε τα τελευταία χρόνια. Όπως έχει φανεί και σε άλλους σταθμούς αποτελεί μία καλή συνταγή για καλές επιδόσεις στους πίνακες τηλεθέασης.

Πότε θα κάνει πρεμιέρα το μαγειρικό ριάλιτι του ALPHA

Ανάμεσα στα άλλα το κανάλι θα βάλει στο πρόγραμμά του και μαγειρικό ριάλιτι. Το «MasterChef» στο Star σαρώνει και έτσι ο ALPHA θα έχει το αντίπαλο δέος με διαφορετικό όμως κόνσεπτ. Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι σήμερα, ο «Εφιάλτης στην Κουζίνα» με τον Έκτορα Μποτρίνι επιστρέφει.

Το κόνσεπτ θα είναι αλλαγμένο αφού το συγκεκριμένο φορμάτ έχει εξελιχθεί πάρα πολύ στο εξωτερικό. Θυμίζουμε ότι ο διακεκριμένος σεφ Έκτορας Μποτρίνι δίνει μία χείρα βοηθείας σε εστιατόρια που αντιμετωπίζουν προβλήματα. Αυτό δεν αφορά μόνο το μενού αφού προβλέπεται και συνεργείο για εκ βάθρων αλλαγές.

Σύμφωνα με το «TV Έθνος» το ριάλιτι θα κάνει πρεμιέρα το πρώτο μισό της σεζόν. Το μεγάλο στοίχημα του καναλιού είναι και ο «Εργένης» με το ριάλιτι σχέσεων να αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.