«Καλώς τον νταή»: O χειρότερος διαγωνιζόμενος του  ΜasterChef που... πετάει τηγάνια και κατσαρόλες επειδή έχει νεύρα (Vid)

«Καλώς τον νταή»: O χειρότερος διαγωνιζόμενος του ΜasterChef που… πετάει τηγάνια και κατσαρόλες επειδή έχει νεύρα (Vid)

Ο Φανούρης φανέρωσε πολύ άσχημα στοιχεία του χαρακτήρα του.

Το MasterChef ολοκληρώνει σιγά σιγά την πρώτη φάση και ετοιμάζεται για τη δεύτερη, όπου θα βρεθούν οι παίκτες που θα μπουν στο σπίτι. Στις δύο τελευταίες auditions, σε αντίθεση με τις προηγούμενες δύο εβδομάδες, οι παίκτες που πήραν ποδιά, δεν ξετρέλαναν ιδιαίτερα το κοινό, αλλά είναι γνωστό πως πάντοτε πρέπει να υπάρχουν τα μαύρα πρόβατα για να είναι εύκολοι στόχοι.

Ο παίκτης ονόματι Φανούρης που εμφανίστηκε μπροστά στους τρεις κριτές στο επεισόδιο της Τρίτης, προκάλεσε εκνευρισμό στο τηλεοπτικό κοινό, κάτι που αποτυπώθηκε στη σωρεία αρνητικών σχολίων στο Twitter. Βλέπετε, ο συγκεκριμένος φανέρωσε επιθετική συμπεριφορά στην κουζίνα, ανέφερε ότι έχει… πετάξει τηγάνια και κατσαρολικά σε συναδέλφους του και είπε μάλιστα ότι στενοχωρήθηκε που δεν πέτυχε μια κοπέλα.

Σε αυτόν τον παίκτη έδωσαν ποδιά οι Κοντιζάς, Ιωαννίδης και Κουτσόπουλος, παρά το ότι το πιάτο του δεν ενθουσίασε ιδιαίτερα και ο Ιωαννίδης μάλιστα του έκανε έντονες παρατηρήσεις, καθώς ήταν ζυμαρικά στα οποία είναι εξπέρ ο κριτής. Ο διαγωνιζόμενος είπε πως είναι κυρίως ζαχαροπλάστης, αλλά είναι μάγειρας και προτιμάει ξένες κουζίνες, όχι την κρητική απ’ όπου κατάγεται κιόλας.

Προς τιμήν τους πάντως, οι τρεις κριτές δεν τον έστησαν στον τοίχο και έσπευσαν να του εξηγήσουν με ηρεμία πως η επιθετικότητα δεν έχει θέση στην κουζίνα και πως αυτά είναι κατάλοιπα του παρελθόντος που πρέπει να αλλάξουν.

Τα ακόλουθα σχόλια στο Twitter αντιπροσωπεύουν τις σκέψεις όλων μας που ένας παίκτης που έκανε πλάκα με επιθετική συμπεριφορά, πέρασε στην επόμενη φάση.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.