Αυτό είναι το νέο μουσικό show του ALPHA

Αυτό είναι το νέο μουσικό show του ALPHA

Ποιο πρόγραμμα εξετάζεται.

Σημαντική επένδυση στην ψυχαγωγία θα κάνει ο ALPHA το προσεχές χρονικό διάστημα. Το κανάλι έχει επιστρέψει για τα καλά στις μεγάλες τηλεθεάσεις και θέλει να διατηρήσει τα υψηλά ποσοστά του.

Όπως έχει γίνει γνωστό για το δεύτερο μισό της σεζόν προορίζεται το «Chart Show». Το μουσικό show που είχε παρουσιάσει παλαιότερα με μεγάλη επιτυχία η Ναταλία Γερμανού, επιστρέφει με την Δέσποινα Βανδή στο τιμόνι.

Όμως όπως όλα δείχνουν το κανάλι δε θα μείνει εκεί.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα tvnea.com το κανάλι έχει εξασφαλίσει τα δικαιώματα ενός νέου τάλεντ σόου που στόχος είναι να βγει στον αέρα τον Απρίλιο. Πρόκειται για το «All together now», στο οποίο η κριτική επιτροπή αποτελείται από 100 ειδικούς της μουσικής.

Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει ότι ο ALPHA είναι σε συζητήσεις με τον Νίκο Κοκλώνη για να αναλάβει την παραγωγή αλλά και την παρουσίαση του show. Εξετάζεται πάντως ο αριθμός των κουτιών να μειωθεί από τα 100 στα 50.

Η ίδια ιστοσελίδα αναφέρει ότι εναλλακτικά εξετάζεται το «Rising Star» που μεταδόθηκε πριν λίγα χρόνια στον ΑΝΤ1. Οι οριστικές αποφάσεις θα παρθούν τις επόμενες εβδομάδες.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.