Έκανε την έκπληξη ο Αντώνης Κανάκης...

Απασφάλισε ο Αντώνης Κανάκης: Το σχόλιο-μαχαιριά για τη Σία Κοσιώνη και τον ΣΚΑΪ

Τι ανέφερε ο Αντώνης Κανάκης.

Τεράστια προβλήματα προκάλεσε η κακοκαιρία «Ελπίδα» στην Αττική αλλά και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας. Με κορυφή του παγόβουνου όλα όσα συνέβησαν στην Αττική οδό, άπαντες είχαν να λένε για τις ευθύνες του κρατικού μηχανισμού.

Όλα αυτά ενώ οι προβλέψεις των μετεωρολόγων έκαναν λόγο για σφοδρές χιονοπτώσεις. Οι «Ράδιο Αρβύλα» δε μπορούσαν να μην σχολιάσουν με τον δικό του τρόπο όλα όσα ακούστηκαν από τις εκπομπές για την κακοκαιρία.

Ο Αντώνης Κανάκης μάλιστα έκανε ένα σχόλιο – μαχαιριά για τη Σία Κοσιώνη.

Ο παρουσιαστής αναφέρθηκε στην σχέση που έχει η παρουσιάστρια ειδήσεων με τον Κώστα Μπακογιάννη, ανιψιός του Κυριάκου Μητσοτάκη. Ο Αντώνης Κανάκης επεσήμανε ότι η Σία Κοσιώνη αναφέρθηκε στις ευθύνες των οδηγών για το μπάχαλο που δημιουργήθηκε.

«Αυτή η ανεξάρτητη δημοσιογραφία μας συγκινεί. Η παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων, η οποία τυχαίνει να είναι σύζυγος του Δημάρχου της Αθήνας, ο οποίος τυχαίνει να είναι ανιψιός του Πρωθυπουργού της χώρας, βγήκε και μας είπε πως φταίνε για όλα οι οδηγοί που δεν είχαν αλυσίδες και εξαιτίας τους εγκλωβίστηκαν όλοι οι υπόλοιποι. Και σε κεντρικές οδικές αρτηρίες» ανέφερε ο Αντώνης Κανάκης.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.