«Κλείδωσε» το νέο ριάλιτι του Star - Πότε ξεκινούν τα γυρίσματα

«Κλείδωσε» το νέο ριάλιτι του Star – Πότε ξεκινούν τα γυρίσματα

Το παιχνίδι θα βγει στον αέρα την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Ήταν τον περασμένο Οκτώβρη όταν το Star με επίσημη ανακοίνωσή του γνωστοποίησε την απόκτηση των δικαιωμάτων του ταξιδιωτικού παιχνιδιού «Asia Express».

Τώρα, σύμφωνα με το περιοδικό «Τηλέραμα», το κανάλι ετοιμάζει την έναρξη των γυρισμάτων τα οποία αναμένεται να ξεκινήσουν αμέσως μετά το Πάσχα, με σκοπό η πρεμιέρα να λάβει χώρα την επόμενη τηλεοπτική σεζόν

Όπως αναφέρει δημοσίευμα του περιοδικού, αυτήν την περίοδο τα στελέχη του σταθμού κάνουν τις auditions στα υποψήφια ζευγάρια που θα αποτελέσουν τους πρωταγωνιστές του παιχνιδιού περιπέτειας που θυμίζει έντονα «Globetrotters».

Σύμφωνα με το concept, εννέα ζευγάρια (18 πρόσωπα) θα πρέπει να διασχίσουν τέσσερις χώρες της Ασίας (Βιετνάμ, Λάος, Καμπότζη και Ταϊλάνδη) με ελάχιστα χρήματα. Στην εκπομπή «Breakfast at Star», μάλιστα, είχε αναφέρθεί ότι θα υπάρχει και παρουσιαστής ο οποίος όμως μέχρι τώρα δεν έχει «κλειδώσει».

Η ανακοίνωση του Star είχε ως εξής:

Το Star εξασφάλισε τα δικαιώματα του Asia Express! Πρόκειται για το νέο ταξιδιωτικό παιχνίδι περιπέτειας, που σημειώνει επιτυχία σε περισσότερες από 12 χώρες και την επόμενη σεζόν έρχεται στο Star!

9 ζευγάρια από αγαπημένους celebrities και ένα τεράστιο challenge: να διασχίσουν 4 χώρες της Ασίας! Βιετνάμ, Λάος, Καμπότζη και Ταϊλάνδη, on the road, με ελάχιστα χρήματα, τεράστια θέληση και απέραντη ευρηματικότητα!

Φίλοι; Σύντροφοι ; Συνάδελφοι ; Συγγενείς; Ό,τι κι αν ενώνει τα διάσημα ζευγάρια, σίγουρα πρέπει να είναι πολύ δυνατό, για να γράψουν μαζί χιλιόμετρα στον δρόμο και να μοιραστούν πρωτόγνωρες εμπειρίες ζωής. Θα διασχίσουν διαδρομές, που δεν υπάρχουν σε κανέναν ταξιδιωτικό οδηγό. Θα συνδεθούν με τους ντόπιους, την κουλτούρα τους και την καθημερινότητά τους. Θα συντονιστούν με τον παλμό της πραγματικής ζωής και θα γευτούν μια άλλη Ασία, που δύσκολα θα καταφέρει να γνωρίσει ένας απλός τουρίστας.

Ποιο ζευγάρι θα κάνει το πνεύμα του Asia Express, τρόπο ζωής; Ποιο ζευγάρι θα αφεθεί στη γοητεία του απρόβλεπτου και θα παρακάμψει τις προκλήσεις; Από εβδομάδα σε εβδομάδα και από σταθμό σε σταθμό όλα κρίνονται, όλα αλλάζουν, και όλα μπορούν να ανατραπούν. Για παίκτες και θεατές η αδρεναλίνη είναι ο τρίτος συνταξιδιώτης. Κάθε εβδομάδα ένα ζευγάρι θα «αποβιβάζεται» από το Asia Express και θα επιστρέφει πιο πλούσιο σε εμπειρίες και αυτογνωσία.

Αυτό είναι το Asia Express! Ένα παιχνίδι περιπέτειας, που υμνεί τη συνεργασία, την προσαρμοστικότητα, την επαφή των πολιτισμών, το ταξίδι στον κόσμο και μέσα μας!

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.