Survivor | Απίστευτη επίθεση Κατσαούνη σε Μυριέλλα: «Τον λυπάμαι, τον έσκισε, τον έκανε...» (Vid)

Survivor | Απίστευτη επίθεση Κατσαούνη σε Μυριέλλα: «Τον λυπάμαι, τον έσκισε, τον έκανε…» (Vid)

Το γράμμα της Μυριέλλας τα έκανε μάλλον χειρότερα.

Άνω-κάτω δύο παραλίες και δύο ομάδες έκανε η Μυριέλλα Κουρεντή με τη στάση της στο τελευταίο συμβούλιο αποχώρησης και αποτελεί πλέον τη νέα persona non grata στους Διάσημους.

Η Αθηνά συνεχίζει να την θεωρεί ψεύτρα, ανακατώστρα και υπεύθυνη για το κακό κλίμα στην ομάδα των Διασήμων, ενώ στο trailer για το αυριανό επεισόδιο, βλέπουμε την Ευρυδίκη να είναι σε έξαλλη κατάσταση μαζί της και να της ουρλιάζει «Μη μου ξαναμιλήσεις».

Οι φωνές και η αντιπαράθεση συνεχίζονται και στη συνέχεια, πριν το αγώνισμα επάθλου, με την Ευρυδίκη να ακούει τη Μυριέλλα και να βγαίνει μπροστά, να την χειροκροτάει ειρωνικά και να της λέει «έγινες καλύτερη ηθοποιός εδώ μέσα». Κι ενώ θα περίμενε κανείς η Μυριέλλα να έχει ένα στήριγμα στον Κατσαούνη, το έχασε και αυτό με όσα είπε στο συμβούλιο και με το γράμμα που του έδωσε.

Μπορεί η Μυριέλλα να έλεγε διαρκώς ότι δεν ήθελε να μιλήσει κι ότι ο Λάμπρος Κωνσταντάρας έφερε το θέμα μπροστά χωρίς λόγο, αλλά στα μάτια του Κατσαούνη είναι υπεύθυνη που έμαθαν η Σοφιάννα και η Ασημίνα ότι αυτός έκανε ολόκληρο lobbying για να αυξήσει τις πιθανότητες να αποχωρήσει μία από τις δύο.

Επιπρόσθετα, στο γράμμα του αναφέρει να μην μιλάει για τον John γιατί προσέχει την οικογένεια της και ο Κατσαούνης λέει στην κάμερα: «Τον λυπάμαι τον Γιάννη που προσέχει την οικογένεια της και τον έχει κάνει ξεφτίλα».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.