Αποκλειστικό | Ο Νίκος Κοκλώνης «κλείνει» για το J2US το πιο grande όνομα της σεζόν

Αποκλειστικό | Ο Νίκος Κοκλώνης «κλείνει» για το J2US το πιο grande όνομα της σεζόν

Κίνηση-ματ...

Το ότι ο Νίκος Κοκλώνης έχει εξελιχθεί σε δαιμόνιο τηλεοπτικό παραγωγό που έχει κατατροπώσει με απίστευτη ευκολία αντιπάλους που βρίσκονται δεκαετίες στον χώρο είναι αυταπόδεικτο.

Οι παραγωγές του περιλαμβάνουν πάντα τα πιο πολυσυζητημένο πρόσωπα κάθε σεζόν, με τον ίδιο να μοιάζει να γνωρίζει καλά το παιχνίδι της διεκδίκησης, καταφέρνοντας να συνάψει συμφωνίες που… προκαλούν πονοκέφαλο στα αντίπαλα στρατόπεδα.

Και αυτό ακριβώς σκοπεύει να κάνει και τώρα.

Και ποιο είναι το πλέον συζητημένο πρόσωπο της σεζόν που διανύουμε; Μα φυσικά ο Κώστας Νικούλι – ή αλλιώς «Πετρής Βρουλάκης».

Αποκλειστικό | Ο Νίκος Κοκλώνης «κλείνει» για το J2US το πιο grande όνομα της σεζόν

Ο ίδιος έχει καταφέρει (και λόγω ALPHA) να προσεγγίσει τον πρωταγωνιστή του «Σασμού» -ο οποίος αυτήν την περίοδο δεν χορταίνει να μετρά προτάσεις για τηλεοπτικές εμφανίσεις και συνεντεύξεις σε ιστοσελίδες και περιοδικά-, με σκοπό να τον εντάξει στο δυναμικό του επόμενου κύκλου του «Just the 2 of Us» τον οποίο ο Νίκος Κοκλώνης έχει στα σκαριά ακόμα και για μέσα στην άνοιξη.

Η αλήθεια είναι πως τόσο ο ίδιος όσο και οι συνεργάτες του επιθυμούν το σόου να επανέλθει σε μερικούς μήνες από τώρα, το κανάλι ωστόσο δεν έχει δώσει τελικές απαντήσεις, καθώς οι ιθύνοντες θεωρούν πως είναι νωρίς να ενταχθεί στο πρόγραμμα το ίδιο τηλεοπτικό προϊόν μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα.

Φυσικά, τα δεδομένα θα αλλάξουν αν ο Κώστας Νικούλι δώσει τα χέρια με τον παραγωγό, ο οποίος είναι πρόθυμος για ακόμα μία φορά να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Οι προθέσεις του τηλεοπτικού Πετρή Βρουλάκη δεν έχουν γίνει γνωστές, ωστόσο είναι βέβαιο πως σκοπεύει να ασχοληθεί μόνο με σοβαρές προτάσεις που δεν θίγουν την επαγγελματική του υπόσταση.

Και η πρόταση του Κοκλώνη -σε αντίθεση με όσα ακούστηκαν περί Survivor- ανήκει σε αυτήν ακριβώς την κατηγορία…

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.