Ανδρέας Μικρούτσικος: Επιστρέφει στην τηλεόραση - Όλες οι λεπτομέρειες

«Big Brother»: Αυτός θα είναι ο ρόλος του Ανδρέα Μικρούτσικου

Τι θα κάνει στο ριάλιτι εγκλεισμού ο παρουσιαστής.

Η τηλεοπτική επιστροφή του Ανδρέα Μικρούτσικου είναι αναμφίβολα από αυτές που αναμένονται με τεράστιο ενδιαφέρον. Ο παρουσιαστής εκ των μεγαλύτερων τηλεοπτικών επιτυχιών επιστρέφει αρκετά χρόνια μετά την τελευταία του τηλεοπτική δουλειά.

Όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και καιρό ο δημοφιλής παρουσιαστής έχει δώσει τα χέρια με τον ΣΚΑΪ. Ο ειδικό ρόλος που θα έχει στο ριάλιτι είναι αυτό που προκαλεί ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Άλλωστε το κομμάτι του ριάλιτι ο Ανδρέας Μικρούτσικος το γνωρίζει πολύ καλά.

Σύμφωνα με το gossip-tv στο σπίτι του ριάλιτι θα υπάρχει και ένα «δωμάτιο αλήθειας». Εκεί οι παίκτες θα μπορούν να λένε όλα όσα τους απασχολούν και δε θέλουν να τα πουν μπροστά τους άλλους παίκτες. Εκεί θα βρίσκεται και ο Ανδρέας Μικρούτσικος σε ρόλο «εξομολόγου».

Είναι ο αντίστοιχος ρόλος που είχε και στο «Fame Story» όπου προκάλεσε το απίθανο ξέσπασμα της Άσπας Τσίνα που έγραψε ιστορία στην ελληνική τηλεόραση. Όπως αναφέρουν τελευταίες πληροφορίες το «Big Brother» θα κάνει πρεμιέρα την πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου.

Δεν αποκλείεται μάλιστα αυτή να γίνει μία εβδομάδα αργότερα. Στην παρουσίαση θα είναι ο Χάρης Βαρθακούρης ενώ θα υπάρχει και live εκπομπή κάθε Κυριακή όπου ένας παίκτης θα αποχωρεί μετά από ψηφοφορία του κοινού.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό του καναλιού τα επεισόδια θα μεταδίδονται καθημερινά στις 11 το βράδυ. Υπάρχει βέβαια και πρόβλεψη για live streaming μέσω της ιστοσελίδας του ΣΚΑΪ όπου οι τηλεθεατές θα μπορούν να βλέπουν ανά πάσα ώρα και στιγμή όσα γίνονται στο σπίτι.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.