Kατερίνα Καινούργιου: «Δεν κάνω έρωτα τελευταία γι' αυτό είμαι μέσ' τα νεύρα» (Vid)

Kατερίνα Καινούργιου: «Δεν κάνω έρωτα τελευταία γι’ αυτό είμαι μέσ’ τα νεύρα» (Vid)

Ανεπανάληπτο σκηνικό on air το πρωινό της Δευτέρας.

Καλεσμένη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» της Κατερίνας Καινούργιου βρέθηκε η Βάσια Τριφύλλη. Η ηθοποιός και παρουσιάστρια με την πληθωρική της παρουσία χάρισε μεγάλες ατάκες και έκανε πραγματικά χαμό στο πλατό.

Η Βάσια Τριφύλλη μίλησε για την περίοδο που ανταγωνιζόταν με τον Ανδρέα Μικρούτσικο που συμμετέχει στο πάνελ της εκπομπής. «Ζούσα με την αγωνία αν με πέρασε ή δεν με πέρασε», είπε η ηθοποιός.

Στη συνέχεια τους άφησε όλους με το στόμα ανοιχτό: «Αντί να ξυπνάω το πρωί με ένα ωραίο φιλί, με έναν ωραίο πήδ… Ωραία πράγμα να ξυπνάς, Κατερίνα, μην κάνεις έτσι παιδί μου. Εσύ δεν κάνεις έρωτα;», αναρωτήθηκε η Βάσια Τριφύλλη.

«Τον τελευταίο καιρό όχι. Γι’ αυτό είμαι έτσι, μέσα στα νεύρα» απάντησε η παρουσιάστρια. Η κ. Τριφύλλη συνέχισε λέγοντας: «Να το διορθώσεις τώρα αμέσως. Να σου δείξει ο Αντρέας».

«Όχι, ο Αντρέας είναι σαν τον μπαμπά μου. Συγγνώμη Αντρέα…», αποκρίθηκε η Κατερίνα Καινούργιου. «Να σου δείξω, όχι πάνω σου. “Παντομίμα” παιδί μου εννοεί», επενέβη ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Παναγία σου που θα σου δείξει ο Αντρέας; Τιμή σου μωρή!» συνέχισε η Βάσια Τριφύλλη, με την παρουσιάστρια να ξεκαθαρίζει ότι ο Ανδρέας Μικρούτσικος είναι… αρκετά μεγαλύτερός της.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.