Ανατροπή με την πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1 | «Σπάει» το δίδυμο Λιάγκας - Σκορδά;

Ανατροπή με την πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1 | «Σπάει» το δίδυμο Λιάγκας – Σκορδά;

Ποιο το μέλλον Φαίης και Γιώργου στο κανάλι του Αμαρουσίου;

Σε αντίθεση με όσα γράφονται τόσο καιρό σχετικά με το μέλλον της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα στον ΑΝΤ1, όπως φαίνεται, το κανάλι του Αμαρουσίου σκοπεύει να ανανεώσει τα συμβόλαια των δυο τους τα οποία λήγουν στο φινάλε της τρέχουσας σεζόν.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Real Life», το ζευγάρι της πρωινής ζώνης έχει ήδη ξεκινήσει τις συζητήσεις με τους ιθύνοντες του ΑΝΤ1 προκειμένου να ανανεώσει τη συμφωνία του με τον σταθμό, άγνωστο όμως παραμένει αν θα συνεχίσουν μαζί ως ντουέτο στο «Πρωινό» ή αν θα αναλάβουν ξεχωριστές εκπομπές.

Όπως διαβάζουμε, στο τραπέζι έχει πέσει το σενάριο Λιάγκας και Σκορδά να αναλάβουν την παρουσίαση δύο ξεχωριστών -πρωινών ή και μεσημεριανών- εκπομπών οι οποίες θα μεταδίδονται διαδοχικά, η μία μετά την άλλη.

Ακόμα τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί σίγουρο, καθώς όλα εξαρτώνται από την οριστική απάντηση του Γιώργου Παπαδάκη σχετικά με το αν θα συνεχίσει στο «Καλημέρα Ελλάδα» ή όχι.

Αυτό που σε καμία περίπτωση δεν ισχύει είναι το ότι το κανάλι είναι δυσαρεστημένο από το δίδυμο και δεν έχει σκοπό να διεκδικήσει την παραμονή του στο δυναμικό του…

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.