Ανησυχία σε ALPHA - ANT1 για την Ιωάννα Μαλέσκου

Ανησυχία σε ALPHA – ANT1 για την Ιωάννα Μαλέσκου

Η Κρητικιά έχει ήδη αρχίσει να προκαλεί πονοκέφαλο στα αντίπαλα στρατόπεδα.

Πριν καν ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα της Ιωάννας Μαλέσκου στον ΣΚΑΪ, τα παρατράγουδα έχουν ήδη αρχίσει να ανησυχούν τους ιθύνοντες στα αντίπαλα στρατόπεδα.

Η σεζόν που μόλις τελείωσε αποδείχτηκε εξαιρετικά δύσκολη τόσο σε επίπεδο διαφήμισης όσο και σε ό,τι αφορά στα νούμερα τηλεθέασης, καθώς οι νικητές είχαν ξεχωρίσει από πολύ νωρίς. Κάτι που προκάλεσε εντάσεις  στις ομάδες εκπομπών που είδαν τις μετοχές τους να πέφτουν.

Μετά τη δύσκολη αυτή σεζόν, ο ερχομός της Ιωάννας Μαλέσκου στον ΣΚΑΪ αποτελεί ακόμα ένα πρόβλημα στους αντιπάλους του ΣΚΑΪ, κυρίως λόγω του γεγονότος πως πολλοί δημοσιογράφοι, παρουσιαστές -ακόμα και τεχνικοί- προσέγγισαν ανθρώπους του ΣΚΑΪ για να βρεθούν στην εκπομπή της.

ALPHA και ΑΝΤ1 δέχτηκαν το μεγαλύτερο πλήγμα, καθώς οι πρωινές εκπομπές των Σταματίνας Τσιμτσιλή και Φαίης Σκορδά είδαν τον έναν συνεργάτη να αποχωρεί μετά τον άλλον (με πολλούς εξ΄αυτών να… σπεύδουν για δοκιμαστικά στη Μαλέσκου), την ώρα μάλιστα που έχει καταστεί σαφές ότι η διαφημιστική πίτα θα μοιραστεί από την αρχή.

Μέχρι στιγμής, τα πιθανότερα σενάρια είναι η νέα εκπομπή της Μαλέσκου να βγαίνει στα slots 09:00 –  11:00 ή 12:00 – 14:00, τίποτα όμως δεν έχει αποφασιστεί.

Ό,τι κι απ’ τα δύο κι αν ισχύσει, ο ανταγωνισμός θα μεγαλώσει ακόμα περισσότερο με τις παρουσιάστριες των αντίπαλων στρατοπέδων να καλούνται να παλέψουν απέναντι σε μια γυναίκα η οποία όχι μόνο έχει μια εξαιρετική εμφάνιση, μα επιπλέον, έχει ωραίο λόγο, είναι πολύ μορφωμένη και ξέρει να σταθεί τηλεοπτικά.

Για να δούμε…

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.