#cancel_kopsialis: Ο αδιανόητος αριθμός followers που έχασε ο Κοψιάλης μέσα σε 48 ώρες (Pics)

Κοψιάλης τέλος από το X-Factor | Αυτή η τραγουδίστρια αναλαμβάνει την παρουσίαση του backstage

Έδωσε τα χέρια με το κανάλι.

Σε πρόσωπο των ημερών εξελίχθηκε ο Αλέξανδρος Κοψιάλης το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Ο γνωστός influencer βρέθηκε στο στόχαστρο λόγω κάποιων βίντεο που ανέβασε και σύμφωνα με τους χρήστες του twitter «ξέπλενε» τους φερόμενους ως δράστες στην υπόθεση βιασμού της Θεσσαλονίκης.

Λίγες μέρες μετά τον σάλο οι αδερφοί Αντετοκούνμπο ακύρωσαν τη συνεργασία που είχαν μαζί του και που έδιναν μέσω giveaway ένα σπίτι. Όπως φαίνεται όμως ο Αλέξανδρος Κοψιάλης έχει υποστεί ισχυρό πλήγμα όσον αφορά τα επαγγελματικά του.

Ο γνωστός influencer ήταν από τους επικρατέστερους να παρουσιάσει τα backstage του «X-Factor» που έρχεται στο Mega.

Ο σάλος που προκλήθηκε όμως έκανε τους ιθύνοντες του καναλιού να κάνουν πίσω. Σύμφωνα ρεπορτάζ της εκπομπής «Mega Καλημέρα», στην θέση του πρόκειται να τραγουδίστρια, η οποία μάλιστα έγινε γνωστή από τη συμμετοχή της σε παρόμοιο talent show.

Ο λόγος για την Κατερίνα Λιόλιου που αναδείχτηκε μέσω του «Voice» όταν μεταδιδόταν στον ΑΝΤ1. Πρόσφατα μάλιστα κατέλαβε την πρωτιά και στο «J2US» όπου ήταν ντουέτο με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου κερδίζοντας τις εντυπώσεις.

Η εκρηκτική τραγουδίστρια δε θα είναι μόνη αφού σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ίδιας εκπομπής αναζητείται ακόμη ένα πρόσωπο για τα παρασκήνια του show.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.