«Μεσάνυχτα» τέλος για την Ελεονώρα Μελέτη - Αναλαμβάνει ενημερωτική εκπομπή

Aπογοητευμένη με τον ΑLPHA η Ελεονώρα Μελέτη

Δεν έχει τη στήριξη που της υποσχέθηκαν.

Οι διαπραγματεύσεις της Ελεονώρας Μελέτη με τον ALPHA προκειμένου η late night εκπομπή «Μεσάνυχτα» να επιστρέψει στο β’ μισό της σεζόν 2020 – 2021 καλά κρατούν, με την ίδια όμως να βλέπει το κανάλι να μην τηρεί τις υποσχέσεις του.

Η παρουσιάστρια αναγκάστηκε να δεχτεί τη μετακίνησή της στη μεσημεριανή ζώνη του σταθμού, με την προϋπόθεση όμως να μην μπει τέλος στα «Μεσάνυχτα», κάτι που οι ιθύνοντες φέρονται να της υποσχέθηκαν. Και αυτή δεν ήταν η μόνη υπόσχεση.

Η Ελεονώρα είχε τη διαβεβαίωση του καναλιού πως θα είχε όλη τη στήριξή του σε αυτήν την τόσο μεγάλη αλλαγή από άποψη ζώνης και θεματολογίας εκπομπής, κάτι που όμως αποδείχτηκε… φούσκα. Κι αυτό διότι το κανάλι ρίχνει όλο το βάρος στην εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου για την οποία έχει προσεγγίσει πολλούς δημοσιογράφους ακόμα και από την ομάδα της Ελεονώρας.

Aπογοητευμένη με τον ΑLPHA η Ελεονώρα Μελέτη

Από αυτούς, άλλοι δέχτηκαν και άλλοι απέρριψαν την πρόταση του σταθμού για την Ηλιάνα, με τη Μελέτη να εκφράζει ανοιχτά τη δυσαρέσκειά της για όσα συμβαίνουν κάνοντας λόγο για «εσωτερικό πόλεμο».

Το μόνο βέβαιο είναι πως η Ηλιάνα τάραξε τα νερά πριν ακόμα κάνει πρεμιέρα.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.