Έρχονται μεγάλες αλλαγές στο πρόγραμμα του Star

Έρχονται μεγάλες αλλαγές στο πρόγραμμα του Star

Τι σκέφτονται οι ιθύνοντες του Star.

Σημαντικές αλλαγές δρομολογούνται στο πρόγραμμα του Star την επόμενη σεζόν. Το πείραμα του καναλιού της Κηφισιάς με την Ελίνα Παπίλα και τον Γιώργο Καρτελιά δεν έφερε καλές επιδόσεις κάτι που σημαίνει ότι δύσκολα θα συνεχίσει το συγκεκριμένο δίδυμο στην πρωινή ζώνη.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα ήδη οι ιθύνοντες του καναλιού είναι στην αναζήτηση των αντικαταστατών. Όπως φαίνεται όμως οι αλλαγές δε θα αφορούν τη συγκεκριμένη ζώνη αλλά και την πολύ πρωινή.

Στο κανάλι της Κηφισιάς σκέφτονται να ενεργοποιηθούν και πάλι στο συγκεκριμένο κομμάτι.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα nassosblog.gr ένα από τα σενάρια που συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες είναι η ενεργοποίηση της πολύ πρωινής ζώνης με ένα infotainment μαγκαζίνο. Η νέα εκπομπή σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ θα έχει μεγαλύτερες δόσεις ενημέρωσης, ενώ την επιμέλεια θα έχει η διευθύντρια ειδήσεων του σταθμού Μάρα Ζαχαρέα.

Με την εισαγωγή μίας νέας εκπομπής, οι ιθύνοντες του καναλιού θεωρούν ότι θα εξασφαλίσουν ένα υψηλότερο lead in για την νέα πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή που θα ακολουθεί. Παράλληλα θεωρούν ότι με αυτόν τον τρόπο θα ενισχύσουν τον ενημερωτικό τομέα που τον τελευταίο καιρό σημειώνει ανοδική τροχιά στους πίνακες τηλεθέασης.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.