Αποκάλυψη Θάλειας Ματίκα: Τι είχε δει από τον κουμπάρο της, Πέτρο Φιλιππίδη, και έκοψε επαφές

Πέτρος Φιλιππίδης: Αποκαλύφθηκε ο λόγος που η κουμπάρα του, Θάλεια Ματίκα, δεν του ξαναμίλησε ποτέ (Vid)

Τι αποκάλυψε ο ηθοποιός Τάσος Ιορδανίδης.

Για την σχέση του με τον Πέτρο Φιλιππίδη μίλησε ο Τάσος Ιορδανίδης. Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα και εξήγησε τους λόγους που δε μιλάνε με τον κωμικό που παραμένει στις φυλακές Τριπόλεως.

«Με τον Πέτρο Φιλιππίδη έχουμε να μιλήσουμε 8-9 χρόνια. Κάτι δεν θα συνέβη για να έχουμε να μιλήσουμε 8-9 χρόνια; Ήταν θέμα πάνω στα επαγγελματικά. Δεν ταίριαξαν τα χνώτα μας, συμπεριφορές, αντιλήψεις… Ξέρεις, όταν αρχίζεις και γνωρίζεις λίγο περισσότερο έναν άνθρωπο, βγαίνουν πολλά πράγματα στην επιφάνεια. Ε και χώρισαν οι δρόμοι μας» εξήγησε ο Τάσος Ιορδανίδης

«Δεν χρειάστηκε να πούμε αυτά που μας πείραξαν, ήταν πολύ σαφή αυτά που συνέβησαν. Ήταν διάσταση απόψεων ξεκάθαρη. Επειδή μιλάμε για εκρηκτικούς χαρακτήρες, μετά δεν υπήρχε περιθώριο συζήτησης και κουβέντας. Φυσικά ο Πέτρος Φιλιππίδης ήταν πολύ πιο εκρηκτικός γιατί ήταν ένας άνθρωπος μεγαλύτερος κι εμείς τους είχαμε σεβασμό και επιλέξαμε ότι πρέπει να τραβήξουμε χωριστούς δρόμους», αποκάλυψε ο ηθοποιός και σύζυγος της Θάλειας Ματίκα.

Ο Τάσος Ιορδανίδης εξέφρασε την έκπληξή του για τις καταγγελίες σχετικά με τον Πέτρο Φιλιππίδη.

«Για τις υποθέσεις που έχουν πάρει τον δρόμο τις Δικαιοσύνης, εγώ εξεπλάγην. Δεν το περίμενα να έχει φτάσει σε αυτό το σημείο. Σαφέστατα όλο αυτό που περνάει τώρα έχει να κάνει και με τον χαρακτήρα του. Όταν έχεις μια εξουσία και την χειρίζεσαι λάθος, τελικά έρχεται μια στιγμή που αποκαλύπτεται ότι ο βασιλιάς είναι γυμνός» είπε ο ηθοποιός.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.