Κακά μαντάτα για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

GNTM | Επιστρέφουν Βίκυ Καγιά και Ηλιάνα Παπαγεωργίου στον νέο κύκλο;

Η πορεία του GNTM 4 στους πίνακες τηλεθέασης προκάλεσε έντονο προβληματισμό στο κανάλι.

Κορίτσια και αγόρια μοντέλα θα φιλοξενήσει και ο επόμενος κύκλος του GNTM στο Star που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τον ερχόμενο Σεπτέμβρη.

Το ριάλιτι μοντέλων θα ριχτεί από νωρίς στη μάχη της τηλεθέασης, με το πιθανότερο σενάριο να τοποθετεί χρονικά την πρεμιέρα μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Σεπτέμβρη, χωρίς ωστόσο τίποτα να μπορεί να θεωρηθεί βέβαιο πριν τα αντίπαλα στρατόπεδα ανοίξουν τα χαρτιά τους.

Οι αλλαγές, ωστόσο, αναμένονται ριζικές. Τουλάχιστον αυτή είναι η πρόθεση του Star που ελπίζει… να μην βρει τοίχο στις προτάσεις του.

Όπως μαθαίνουμε εκ των έσω, πρόθεση του σταθμού είναι να επιστρέψει το ριάλιτι στην αρχική εκδοχή του: Mε τους Βίκυ Καγιά, Ηλιάνα Παπαγεωργίου, Άγγελο Μπράτη και Δημήτρη Σκουλό στην κριτική επιτροπή και τη Ζενεβιέβ Μαζαρί σε ρόλο coach των επίδοξων top models.

Αυτό, φυσικά, προκαλεί ντόμινο προβλημάτων, καθώς από τη μία η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου μένει εκτός -και όχι με τη θέλησή της- και από την άλλη ο Γιώργος Καράβας θα πάψε να «πρωταγωνιστεί» στα παρασκήνια. Επιπλέον, παρά το γεγονός πως η Ηλιάνα είναι κάτι περισσότερο από θετική στο να επιστρέψει στο ριάλιτι, δεν συμβαίνει το ίδιο με τη Βίκυ Καγιά, η οποία αντιμετωπίζει το σενάριο αυτό σαν «πισωγύρισμα» στην τηλεοπτική της καριέρα, μετά την αποτυχία του DWST στους πίνακες τηλεθέασης.

Το γεγονός πως η συνύπαρξη Μαζαρί – Καράβα μπορεί να αποδώσει τηλεοπτικά αποτελεί ένα plus στο σχέδιο του Star,  ωστόσο το πρόβλημα Βίκυ Καγιά παραμένει, καθώς η ίδια δεν… ενθουσιάζεται στην ιδέα της επιστροφής.

Οι διαπραγματεύσεις, πάντως, αναμένεται να ξεκινήσουν και σε οικονομικό επίπεδο μετά το Πάσχα. Και κάτι μας λέει πως όλα εκεί θα κριθούν.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.