Love it | Φήμες για αντικατάσταση της Ιωάννας Μαλέσκου στο καθημερινό πρόγραμμα του ΣΚΑΪ

Ανατροπή με την Ιωάννα Μαλέσκου στον ΣΚΑΪ

Ποιο είναι το μέλλον της.

Είναι από τα πρόσωπα που βρίσκονται συχνά στο επίκεντρο των συζητήσεων. Η Ιωάννα Μαλέσκου βρέθηκε το καλοκαίρι του 2019 στον ΣΚΑΪ, από το τοπικό κανάλι της Κρήτης όπου εργαζόταν για αρκετά χρόνια.

Το ξανθό μαλλί και το ύφος της έκαναν τους πάντες να μιλούν για τη διάδοχο της Ελένης Μενεγάκη. Μάλιστα το όνομά της είχε ακουστεί για την αντικατάσταση της ωραίας Ελένης στη μεσημεριανή ζώνη του ALPHA όταν ανακοίνωσε την αποχώρησή της από την τηλεόραση.

Η Ιωάννα Μαλέσκου παρουσιάζει τα τελευταία δύο χρόνια μεσημεριανό μαγκαζίνο στον ΣΚΑΪ.

Ο ισχυρός ανταγωνισμός που επικρατεί στη συγκεκριμένη ζώνη έχουν επηρεάσει και τις επιδόσεις του «Love it». Το γεγονός αυτό έθετε σε αμφισβήτηση τη συνέχεια της εκπομπής και την επόμενη σεζόν στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ.

Δημοσιεύματα μάλιστα έφερναν την Ιωάννα Μαλέσκου εκτός καναλιού του Φαλήρου. Ωστόσο δεν αποκλείεται να έχουμε ανατροπή. Σύμφωνα με δημοσίευμα του iciao.gr δεν αποκλείεται το «Love it» να συνεχίσει για ακόμη μία σεζόν.

Το σχετικό ρεπορτάζ αναφέρει ότι οι λόγοι για αυτή την απόφαση είναι κυρίως δύο. Αρχικά, το κόστος της εκπομπής είναι αρκετά χαμηλό και δεν επιβαρύνει ιδιαίτερα το budget του σταθμού, αφετέρου υπάρχουν πολλοί χορηγοί που, παρά τα χαμηλά νούμερα, εμπιστεύονται την Ιωάννα Μαλέσκου και θέλουν να διαφημιστούν στην εκπομπή της.

Η Ιωάννα Μαλέσκου έχει δημιουργήσει ένα δυνατό όνομα στον χώρο της τηλεόρασης και δυνατό γυναικείο κοινό. Έτσι, φαίνεται ότι τελικά στον ΣΚΑΙ εξετάζουν την παραμονή της στο κανάλι για μια ακόμα σεζόν, αφού μπορεί τα νούμερα να μην είναι καλά ωστόσο είναι αρκετά εμπορική.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.