«Άγριες Μέλισσες»: Η παραγωγή βάζει τέλος στα spoiler

«Άγριες Μέλισσες»: Η παραγωγή βάζει τέλος στα spoiler

Οι διαρροές έχουν θορυβήσει την παραγωγή.

Θορυβημένη είναι η παραγωγή της σειράς «Άγριες Μέλισσες» με τα spoiler που έχουν κυκλοφορήσει με τη συνέχεια της σειράς. Η σειρά εποχής του ΑΝΤ1 που ήταν από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της σειράς ολοκληρώνεται σήμερα Πέμπτη.

Όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και αρκετό καιρό η σειρά θα έχει και δεύτερο κύκλο. Ο αρχικός προγραμματισμός μπορεί να προέβλεπε 150 επεισόδια για τον πρώτο κύκλο ωστόσο λόγω κορωνοϊού θα ολοκληρωθεί στα 125 επεισόδια.

Η παραγωγή της σειράς έχει προβληματιστεί από τις διαρροές που έχει δει το φως της δημοσιότητας. Αυτές αφορούν όχι μόνο το τέλος του πρώτου κύκλου αλλά και το ξεκίνημα του δεύτερου με την πορεία των αδερφών Σταμίρη να έρχεται στο φως.

Όπως αναφέρει η «Realife» η παραγωγή ψάχνει να βρει τρόπους προκειμένου να σταματήσουν τα spoiler να βγαίνουν στη δημοσιότητα. Οι άνθρωποι της σειράς θεωρούν ότι θα χαθεί το ενδιαφέρον του κοινού αφού όλα όσα θα γίνουν θα βγουν στο φως.

Το ίδιο είχε συμβεί και το φετινό «MasterChef» όπου οι εξελίξεις γίνονταν γνωστές προτού γίνουν. Μάλιστα το όνομα του νικητή είχε διαρρεύσει πολύ καιρό πριν την μετάδοση του τελικού από την εκπομπή της Φαίης Σκορδά.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.