Τίτλοι τέλους για επιτυχημένη εκπομπή του ALPHA

Eπιστρέφει 13 χρόνια μετά | Πρεμιέρα στον ALPHA για το «Chart Show»

Πότε θα το δούμε.

Ξεκινούν από μέρα σε μέρα τα γυρίσματα του «Chart Show» στον ALPHA. Το ψυχαγωγικό show μεταδόθηκε στον ALPHA πριν από περίπου δέκα χρόνια με τη Ναταλία Γερμανού στην παρουσίαση και είχε μεγάλη επιτυχία.

Στην εκπομπή παρουσιάζονταν με τη μορφή αντίστροφής μέτρησης 30 τραγούδια με διαφορετικές λίστες κάθε φορά (πχ πιο δημοφιλές ερωτικό τραγούδι, λαϊκό, κοκ). Τα 30 τραγούδια που παρουσιάζονταν σε κάθε εκπομπή, επιλέγουν οι δύο «ειδικοί της εκπομπής» Πέτρος Δραγουμάνος και Κώστας Ζήκος, βασιζόμενοι στα στοιχεία πωλήσεων, τα στοιχεία της IFPI και τα air-plays των ραδιοφωνικών σταθμών.

Η εκπομπή μεταδόθηκε για δύο χρόνια.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Happy Day» και την Σταματίνα Τσιμτσιλή, τα γυρίσματα του «Chart Show» ξεκινούν άμεσα. Σκοπός είναι το show να βγει στον αέρα μέσα στον μήνα προκειμένου να μπει στο πρόγραμμα του καναλιού.

Όπως είπε η παρουσιάστρια το νέο μουσικό show του ALPHA θα μπει στην prime time του Σαββάτου. Με άλλα λόγια θα πάρει τη θέση του «Just the 2 of Us» που ολοκληρώθηκε μέσα στις γιορτές και κατάφερε να δημιουργήσει κοινό.

Όσον αφορά στην παρουσίαση, η Σταματίνα Τσιμτσιλή δεν έκανε κάποια αποκάλυψη. Ωστόσο δημοσιεύματα θέλουν τη Δέσποινα Βανδή να είναι στο τιμόνι της εκπομπής. Άλλωστε η δημοφιλής τραγουδίστρια έχει δοκιμαστεί και σε αυτό το κομμάτι.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.