«Την έστειλα στους συντρόφους που είχα τότε, με εκβίασαν να...»: Τα on air κλάματα της Έλενας Κρεμλίδου για τη διαρροή προσωπικού υλικού (Vid)

«Την έστειλα στους συντρόφους που είχα τότε, με εκβίασαν να…»: Τα on air κλάματα της Έλενας Κρεμλίδου για τη διαρροή προσωπικού υλικού (Vid)

Όλα όσα είπε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά.

Καλεσμένη στην εκπομπή της Φαίης Σκόρδα και του Γιώργου Λιάγκα βρέθηκε η Έλενα Κρεμλίδου. Το γνωστό μοντέλο και influencer μίλησε για την υπόθεση των βίντεο που έχουν κυκλοφορήσει και που όπως είπε η ίδια δεν είναι αυτή αλλά άλλες κοπέλες.

Ωστόσο παραδέχτηκε ότι οι φωτογραφίες που κυκλοφορούν είναι της ίδιας. Σημείωσε ότι τις είχε στείλει σε τότε συντρόφους της όταν ήταν ανήλικη.

«Υπάρχουν δύο συμβάντα. Πρώτον, κυκλοφορούν τρία ροζ βίντεο στα οποία λένε ότι είμαι εγώ, αλλά δεν είμαι εγώ. Είναι τρία διαφορετικά κορίτσια. Τα κυκλοφορούν στα sites ή μου τα στέλνουν εμένα. Όταν ξεκίνησε αυτό πήγα στη Δίωξη. Έχω ένα συγκεκριμένο κείμενο, το οποίο στέλνω σε κάθε site. Τους λέω ότι δεν είμαι εγώ και παρακαλώ να το κατεβάσουν. Στις φωτογραφίες που κυκλοφορούν είμαι εγώ. Αυτό ξεκίνησε πριν τρία χρόνια, πριν τρία χρόνια πήρα το πρώτο μήνυμα εκβιασμού. Σε αυτό το μήνυμα μου έλεγαν “ή θα μου στείλεις άλλο υλικό, ή από αύριο θα ανέβουν οι φωτογραφίες σου”» είπε αρχικά η Έλενα Κρεμλίδου.

«Στις συγκεκριμένες φωτογραφίες είμαι ανήλικη, είμαι 17 χρονών. Εγώ τις είχα τραβήξει και τις είχα στείλει σε τότε συντρόφους μου. Δεν γνωρίζουμε ποιος τις διέρρευσε. Πέρα από το σοκ που έπαθα, ήθελα να αυτοκτονήσω. Και τώρα που το συζητάω έχω ένα μούδιασμα. Πήρα αμέσως στη Δίωξη, πήγα από τα γραφεία και τους εξήγησα τι μου συνέβη. Στα μηνύματα δεν απάντησα και έτσι ξεκίνησε η διαρροή» συμπλήρωσε η γνωστή influencer.

Η Έλενα Κρεμλίδου σημείωσε ότι αφορμή για να μιλήσει δημόσια ήταν ένα τρίτο βίντεο που ήρθε στο κινητό της και στο οποίο λένε ότι πρωταγωνιστεί εκείνη. «Ακόμα και να ήμουν σε αυτά τα βίντεο, δεν υπάρχει ντροπή. Κι επίσης πολλές φορές επιλέγω πολλές πλευρές του εαυτού μου πιο σέξι, είναι άλλο το ένα και άλλο το άλλο. Είναι δέκα χρόνια τώρα. Είμαι πολύ πιο συγκροτημένη τώρα και γι’ αυτό μιλάω. Νιώθω πιο δυνατή» τόνισε.

«Ο μπαμπάς μου θα το μάθει σήμερα. Η μητέρα μου το ξέρει και ήταν ανέκαθεν μαζί μου. Και μάλιστα χθες που το συζητήσαμε, μου είπε ότι τώρα που θα βγω να μιλήσω, θα το μάθει περισσότερος κόσμος. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι ότι μέσα από την ιστορία μου, όλες οι κοπέλες που το έχουν πάθει και ντρέπονται, να μην ντρέπονται γιατί εμπιστεύτηκαν κάποιον ή επέλεξαν να είναι σέξι. Ντροπή είναι σε αυτόν και σε αυτούς που το βλέπουν» είπε μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

«Απόψε πάω στη Θεσσαλονίκη και θα δω τον μπαμπά μου. Δεν φοβάμαι να τον δω πλέον. Δεν έχω κάτι να ντραπώ. Οι γονείς μου γνωρίζουν ότι κάνω σeξ. Ο μπαμπάς μου νομίζω ότι είναι πολύ υπερήφανος αυτή τη στιγμή», κατέληξε.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.