Καθυστερεί η πρεμιέρα του «Shopping Star» | Πότε θα τη δούμε;

Βίκυ Καγιά | Επιστρέφει στο GNTM;

Ποια είναι τα σχέδια του Star για την επόμενη σεζόν.

Η είδηση της αποχώρησης της Βίκυς Καγιά από το «GNTM» έσπασε σα βόμβα την περασμένη άνοιξη. Το πολύπειρο μοντέλο και παρουσιάστρια είχε συνδέσει το όνομά του με το ριάλιτι αφού ήταν και τις δύο σεζόν που μεταδόθηκε από τον ΑΝΤ1.

Τη θέση της φέτος πήρε η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, που κέντρισε το ενδιαφέρον το τηλεοπτικού κοινού. Τα νούμερα του ριάλιτι φέτος όμως παρουσίασαν μία κάμψη, αφού ο ανταγωνισμός στην prime time ζώνη ήταν πολύ ισχυρός.

GNTM | Επιστρέφουν Βίκυ Καγιά και Ηλιάνα Παπαγεωργίου στον νέο κύκλο;

Κάπως έτσι δρομολογούνται αλλαγές στον πέμπτο κύκλο που αναμένεται την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, όπως πρώτο το Dailymedia σας είχε γράψει.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Τίνας Μεσσαροπούλου στην εκπομπή «Happy Day» επιθυμία των ανθρώπων του Star είναι η επιστροφή της Βίκυς Καγιά στην επιτροπή του ριάλιτι μοντέλων. Οι ιθύνοντες του καναλιού θεωρούν άλλωστε ότι η απουσία της παρουσιάστριας του «Shopping Star» ήταν φανερή σε πολλές στιγμές.

Αν το σενάριο αυτό επιβεβαιωθεί, τότε η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου δε θα βρίσκεται στην κριτική επιτροπή του ριάλιτι μοντέλων. Η Βίκυ Καγιά θεωρείται κεφάλαιο για το κανάλι της Κηφισιάς.

Στο Star την επόμενη σεζόν, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Τίνας Μεσσαροπούλου σκοπεύουν να έχουν πρόγραμμα σε όλες τις ζώνες. Το κανάλι θέλει να επιστρέψει στις υψηλές επιδόσεις και να διεκδικήσει την πρωτιά την επόμενη σεζόν.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.