«Κινδυνεύει να μην πάρει ούτε 1€ αν...»: Ο όρος που έθεσε ο Acun στην Κάτια Ταραμπάνκο για να τη βάλει στο Survivor (Vid)

«Κινδυνεύει να μην πάρει ούτε 1€ αν…»: Ο όρος που έθεσε ο Acun στην Κάτια Ταραμπάνκο για να τη βάλει στο Survivor (Vid)

Οι όροι συμβολαίου της Κάτιας με την Acun Medya έχουν ένα μικρό «αγκάθι».

Το ερχόμενο Σάββατο έχει προγραμματιστεί να δούμε την είσοδο της Κάτιας Ταραμπάνκο στο Survivor, με τον Acun Ilicali να έχει καταφέρει να κλείσει ένα πολύ «δυνατό» deal μαζί της, δεσμεύοντάς την ωστόσο σε μεγάλο βαθμό.

Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στο «Πρωινό», η Ταραμπάνκο θα παίρνει τους μισθούς του Λάμπρου Κωνσταντάρα (6.000€/εβδομάδα) και της Αθηνάς Ευμορφιάδη (3.4000€/εβδομάδα), plus 600€, δηλαδή 10.000€ στο σύνολο ανά εβδομάδα. Η πρόταση της παραγωγής, λοιπόν, να αποχωρήσει η Ευμορφιάδη χωρίς ρήτρα μόνο τυχαία δεν ήταν, καθώς με την κίνηση αυτή η Acun Medya θα χρειαστεί να πληρώσει μόλις 600€ παραπάνω για να βάλει στο παιχνίδι την Κάτια.

Όσο για τους όρους του συμβολαίου της; Έχουν τα καλά τους, έχουν όμως και ένα μεγάλο «αγκάθι», καθώς η Κάτια υπέγραψε πως σε μία πολύ συγκεκριμένη συνθήκη… δεν θα πάρει ούτε ένα ευρώ φεύγοντας από το παιχνίδι!

Σύμφωνα με τους όρους που υπέγραψε, στην περίπτωσή της δεν υπάρχει ρήτρα αποχώρησης. Αν δηλαδή, θελήσει να φύγει οικειοθελώς δεν θα χρειαστεί να καταβάλει κάποιο ποσό στην εταιρεία παραγωγής. Αν αναγκαστεί να αποχωρήσει για ιατρικούς λόγους -και ύστερα από σχετική γνωμάτευση της ιατρικής ομάδας- θα της καταβληθεί το ποσό ολόκληρου του μήνα, ακόμα και αν έχει συμπληρώσει μόλις μία εβδομάδα του μήνα αυτού.

Όσο για το «αγκάθι» του συμβολαίου της που θα την αναγκάσει να αποχωρήσει χωρίς καθόλου χρήματα;

Δείτε όσα ειπώθηκαν στο βίντεο που ακολουθεί…

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.