«Είμαι ο άντρας της πατριαρχικής σχολής»: Το νόημα της Μαλέσκου μετά την ατάκα του Βαλάντη τα λέει όλα (Vid)

«Είμαι ο άντρας της πατριαρχικής σχολής»: Το νόημα της Μαλέσκου μετά την ατάκα του Βαλάντη τα λέει όλα (Vid)

Xαμός στο Twitter μετά τις δηλώσεις του.

Στην εκπομπή «Love It» της Ιωάννας Μαλέσκου βρέθηκε ο τραγουδιστής και πρώην παίκτης των Διάσημων του φετινού Survivor, Βαλάντης, για να μιλήσει για όσα συνέβησαν κατά τη διάρκεια της παραμονής του στον Άγιο Δομίνικο και δεν τα κατέγραψαν οι κάμερες.

Όταν κλήθηκε να σχολιάσει τη σχέση του της Μυριέλλας Κουρεντή και του Γιώργου Κατσαούνη στο ριάλιτι, ο τραγουδιστής δήλωσε: «είχε έρθει η Μυριέλλα δύο φορές και μου είπε πως έχει σχέση. Εμένα μου γύρισε το μυαλό. Δε μου άρεσε όλο αυτό. Με πείραξε. Δεν υπήρχε περίπτωση ζήλιας. Δεν είναι το στιλ μου τέτοιου είδους κοπέλες».

Στη συνέχεια ο Βαλάντης πρόσθεσε μία ατάκα που έκανε τόσο την παρουσιάστρια όσο και το κοντρόλ της εκπομπής να αντιδράσουν: «Επειδή εγώ είμαι και λίγο πουριτανός, είμαι ο Έλληνας ο άντρας με τις παλιές αρχές, τη γυναίκα μου τη θέλω… Είμαι της πατριαρχικής σχολής».

Η Ιωάννα Μαλέσκου έκανε νόημα ότι η ατάκα πρέπει να κοπεί από τη λεζάντα κάτω από το βίντεο του τραγουδιστή ενώ κάποιος από το στούντιο ακούστηκε να σχολιάζει «παλαιών αρχών… να μην παρεξηγηθεί αυτό».

Φυσικά στο Twitter και τα υπόλοιπα social media η δήλωση του τραγουδιστή δεν έτυχε της θερμότερης υποδοχής, αντίθετα οι χρήστες κατέκριναν τις δηλώσεις του για το πατριαρχικό μοντέλο που προσπάθησε να υποστηρίξει στην πρωινή εκπομπή του ALPHA.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.