Μάρκος Σεφερλής: Ανακοινώθηκε επίσημα η πρεμιέρα του στον ΑΝΤ1

Έρχονται αλλαγές στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 – Ποια προγράμματα αποχαιρετούν τους τηλεθεατές

Τα προγράμματα που ολοκληρώνονται.

Σημαντικές αλλαγές δρομολογούνται στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 το επόμενο χρονικό διάστημα. Όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και καιρό οι εκπομπές «Ράδιο Αρβύλα» και «Βινύλιο» θα αποχαιρετήσουν το τηλεοπτικό κοινό μέσα στον Απρίλιο.

Οι δύο εκπομπές της παρέας από τη Θεσσαλονίκη θα ρίξουν αυλαία για φέτος στις 15 Απριλίου, μία εβδομάδα πριν το Πάσχα. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Γιώργου Σκρομπόλα στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» από το κανάλι γίνονται προσπάθειες προκειμένου ο Αντώνης Κανάκης να μεταπεισθεί και η εκπομπή να συνεχίσει για κάποιο χρονικό διάστημα.

Όπως φαίνεται όμως το σενάριο αυτό είναι εξαιρετικά δύσκολο.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ τη θέση του «Ράδιο Αρβύλα» θα πάρει το τηλεπαιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος». Το τηλεπαιχνίδι που έγραψε ιστορία στην ελληνική τηλεόραση επιστρέφει με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στην παρουσίαση.

Ωστόσο παρουσιάζεται ένα σοβαρό πρόβλημα. Λόγω της πανδημίας και της κατάστασης που επικρατεί τα γυρίσματα δεν έχουν ξεκινήσει ακόμη και οι ιθύνοντες του καναλιού δε γνωρίζουν αν θα έχουν τον απαιτούμενο αριθμό στοκ επεισοδίων για το παιχνίδι.

Τίτλους τέλους θα ρίξει μέσα στον Απρίλιο και η «Φάρμα». Το ριάλιτι περιπέτειας του καναλιού του Αμαρουσίου δεν κατάφερε να κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό και ολοκληρώνεται δίχως να ενθουσιάσει.

Ο τελικός μάλιστα έχει ήδη γυριστεί, νωρίτερα από το προγραμματισμένο. Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ τη θέση του ριάλιτι πάρει η νέα σειρά που ετοιμάζει για το κανάλι ο Μάρκος Σεφερλής.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.