«Εμένα δε με γ@μ@ει κανείς, έχω @@@ μεγαλύτερα απ' τα δικά σου»: Εκτός εαυτού  η Αγγελική Ηλιάδη στη «Φάρμα» (Vid)

«Εμένα δε με γ@μ@ει κανείς, έχω @@@ μεγαλύτερα απ’ τα δικά σου»: Εκτός εαυτού η Αγγελική Ηλιάδη στη «Φάρμα» (Vid)

Ανέβηκαν οι τόνοι στο ριάλιτι.

Ολοκληρώνεται σταδιακά η «Φάρμα» στην τηλεόραση του ΑΝΤ1. Το ριάλιτι δεν κατάφερε να κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό παρά τις επιλογές των παικτών, που συζητήθηκαν πολύ ιδιαίτερα μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα.

Στο επεισόδιο του Σαββάτου είδαμε μεγάλη ένταση ανάμεσα στην Αγγελική Ηλιάδη και τον Κουτσαβάκη. Αφορμή αποτέλεσαν οι απειλές του τελευταίου προς την ομάδα του με την τραγουδίστρια να βγαίνει εκτός εαυτού.

Ο Κουτσαβάκης φώναζε αναφέροντας ότι «στην περίπτωση που κάποιος δεν ψηφίσει εκείνον, όταν θα είμαι αρχηγός μετά γιατί θα πάει αλλού μετά το έργο… Γιατί άμα φύγει η Νάιρα, πάλι εγώ θα είμαι αρχηγός και θα σας γ@μησ@ μετά όλους! Θα τα μ@μησ@ μετά όλα εδώ πέρα».

Στο τραπέζι της Φάρμας, η Αγγελική Ηλιάδη είπε σε πολύ αυστηρό ύφος πως «λοιπόν, εγώ δεν μπορώ να κρύβομαι! Αυτό έγινε, δώσε μου την πέτρα και δώσε μου και εκατό πέτρες. Έχω δύο παιδιά. Εμένα δεν μπορεί κανένας να με γ@μήσει! Βάλτε μπιπ, δεν με νοιάζει! Είμαι αυτή που είμαι και απαιτώ, όπως σέβομαι όλο τον κόσμο και έχω αξιοπρέπεια και το γνωρίζουν όλοι, η οικογένεια μου που με βλέπει και όλος ο κόσμος τόσα χρόνια. Δεν επιτρέπω σε κανέναν να μου μιλάει έτσι. Ήταν πάρα, πάρα πολύ άσχημο από μέρους του».

«Με απογοήτευσε και δεν το περίμενα γιατί πάντα του έδινα ελαφρυντικά και μπορούν να το πουν όλοι αυτό εδώ μέσα. Όταν όλοι τον κατηγορούσαν, όταν όλοι τον έβριζαν, όταν όλοι ήταν μέχρι εδώ στα όρια. Η συμπάθεια μου με απογοήτευσε οικτρά» συμπλήρωσε η τραγουδίστρια.

Ο Κουτσαβάκης μάλιστα την έχρησε πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση. Ανάμεσα στους δύο παίκτες μάλιστα επικράτησε και νέος γύρος έντασης με την Αγγελική Ηλιάδη να λέει στον Κουτσαβάκη ότι δεν έχει μάθει να συνυπάρχει με άλλους ανθρώπους.

 

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.