«The Masked Singer»: Αυτοί είναι οι τρεις κριτές του νέου σόου του ΣΚΑΪ

«Τελειώνει» ο ΣΚΑΪ τον Σάκη Ρουβά μετά τις απαράδεκτες δηλώσεις του για την υπόθεση Λιγνάδη;

Η άστοχη τοποθέτηση του τραγουδιστή προκαλεί ντόμινο εξελίξεων στο κανάλι του Φαλήρου.

Ύστερα από πάρα πολλούς μήνες αναμονής για την πρεμιέρα του πολυαναμενόμενου σόου «The Masked Singer», ο ΣΚΑΪ προχώρησε σε στοχευμένες διαρροές σχετικά με το συγκεκριμένο project αλλά και την εμπλοκή του Σάκη Ρουβά σε αυτό.

Όπως ακουγόταν από την αρχή, ο τραγουδιστής είχε συμφωνήσει να αναλάβει χρέη παρουσιαστή στο νέο αυτό σόου μεταμφιέσεων και ενώ όλα ήταν έτοιμα να ξεκινήσουν επιτέλους τα γυρίσματα, η απαράδεκτη τοποθέτησή του για τον Δημήτρη Λιγνάδη στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» στο Mega -τον οποίο παρουσίασε σαν θύμα μίας δύσκολης κατάστασης- σήμανε συναγερμό στον ΣΚΑΪ.

Έλενα Ακρίτα | Τελείωσε τον Σάκη Ρουβά με 5 λέξεις…

Όπως μαθαίνουμε, το κανάλι του Φαλήρου έχει προχωρήσει σε συσκέψεις σχετικά με όσα συνέβησαν στον αέρα του Mega, με σημαντικά στελέχη του σταθμού να υποστηρίζουν πως είναι μέγα λάθος το ακριβό project που επί μήνες ετοιμάζουν να βγει στον αέρα με ένα πρόσωπο στα ηνία που έχει προκαλέσει τόσο αρνητικά σχόλια (και μάλιστα για ένα τόσο σοβαρό θέμα) γύρω από το όνομά του.

Υπάρχουν φόβοι πως το κοινό θα «τιμωρήσει» εμμέσως και τον ΣΚΑΪ για την εμπλοκή Ρουβά, με αποτέλεσμα ο τραγουδιστής να κινδυνεύει να μείνει εκτός μία ανάσα απ’ την πρεμιέρα του σόου.  Πράγμα που σημαίνει πως το κανάλι -αν τελικά «τελειώσει» τον Ρουβά μετά τα όσα συνέβησαν, που είναι και το πιθανότερο σενάριο- θα αρχίσει να αναζητά άμεσα αντικαταστάτη.

Μέχρι στιγμής, πάντως, δεν έχει πέσει στο τραπέζι η οριστική απομάκρυνσή του από τον σταθμό του Φαλήρου, καθώς οι ιθύνοντες πιστέυoυν πως μέχρι την επιστροφή του «The Voice» την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, ο ντόρος με το θέμα του Ρουβά θα έχει καταλαγιάσει.

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, μιλάμε για τεράστιο πλήγμα στην καριέρα του Ρουβά, καθώς ακόμα και πρόσωπα που τον στήριζαν φανατικά, του γύρισαν την πλάτη…

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.