H επίσημη ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ για την αναπαραγωγή αποσπασμάτων του ημερολογίου της Κάρολαϊν

Στην τηλεόραση η δολοφονία της Κάρολαϊν | Δείτε το σοκαριστικό ντοκιμαντέρ που προβλήθηκε στη Βρετανία

Ένα τηλεοπτικό δίκτυο αφιέρωσε μια εκπομπή-ντοκιμαντέρ του στην πολύκροτη υπόθεση.

9 μήνες μετά τη δολοφονία της Κάρολαϊν Κράουτς από τον σύζυγό της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, στα Γλυκά Νερά η πολύκροτη υπόθεση εξακολουθεί να απασχολεί.

Αυτή τη φορά ήταν ένα ξένο δίκτυο, το βρετανικό Channel 5 που καταπιάστηκε με την ανάλυση όσων συνέβησαν τον περασμένο Μάιο και μέχρι τη σύλληψη του δολοφόνου της κοπέλας που γεννήθηκε στο Λίβερπουλ.

Με τίτλο «Η ιστορία της δολοφονίας της Κάρολαϊν Κράουτς και τι ακριβώς συνέβη», το βρετανικό δίκτυο αφιέρωσε μιάμιση ώρα εκπομπής στην υπόθεση και επικεντρώθηκε στην εξιχνίαση της γυναικοκτονίας από τον σύζυγό της, εστιάζοντας στο αντικείμενο-κλειδί των αστυνομικών ερευνών, δηλαδή το ημερολόγιο της 20χρονης που έφερε στην επιφάνεια πολλά στοιχεία για τη σχέση της με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο και για όσα προηγήθηκαν της δολοφονίας της το μοιραίο βράδυ.

Η εκπομπή, μεταξύ άλλων, έκανε το προφίλ του Μπάμπη και κατέγραψε βήμα προς βήμα τη σχέση του με το θύμα, από τη γνωριμία τους ως τον γάμο τους στην Πορτογαλία το 2019 και από εκεί στη γέννηση της κόρης τους ένα χρόνο πριν έρθει αυτό το τραγικό φινάλε.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ξένο μέσο καταπιάνεται με την υπόθεση, αφού το περασμένο καλοκαίρι, όταν ο Μπάμπης είχε πια ομολογήσει, αρκετά έντυπα και ιστοσελίδες του εξωτερικού είχαν κάνει το δικό τους ρεπορτάζ και είχαν ενδιαφερθεί για τις εξελίξεις.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.