«Δεν είμαι ηλίθια, καταλαβαίνω πάρα πολύ καλά αν…» | Δήλωση-φωτιά Ζήνας Κουτσελίνη για την υπόθεση της Πάτρας (Vid)

«Δεν είμαι ηλίθια, καταλαβαίνω πάρα πολύ καλά αν…» | Δήλωση-φωτιά Ζήνας Κουτσελίνη για την υπόθεση της Πάτρας (Vid)

Τα σχόλια και τα tweets που οδήγησαν στην «έκρηξη».

Ξέσπασε κατά τη διάρκεια της εκπομπής της στο Star η Ζήνα Κουτσελίνη, ύστερα από τα σχόλια που μεταξύ άλλων την χαρακτήριζαν ηλίθια, μετά τη συνέντευξη που δόθηκε στην εκπομπή της από το ζευγάρι των γονιών των τριών κοριτσιών που πέθαναν αιφνίδια μέσα σε 3 χρόνια στην Πάτρα.

Η παρουσιάστρια θέλησε να απαντήσει στους χαρακτηρισμούς και τα σχόλια των social media ξεκαθαρίζοντας τον ρόλο της στην εκπομπή και τη στάση που πρέπει να κρατάει πολλές φορές, με σεβασμό στους ανθρώπους οι οποίοι δίνουν συνέντευξη, χωρίς να είναι η ίδια ηλίθια.

Μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια του «Αλήθειες με τη Ζήνα» δήλωσε σε έντονο ύφος:

«Διαβάζω τι γράφετε και στα Twitter και στο Instagram και παντού. Να σας πω ότι δεν είμαι ηλίθια. Καταλαβαίνω πάρα πολύ καλά αν μιλάμε για αμέλεια και στα τρία παιδιά ή αν κάποιο είχε γονιδιακό θέμα ή κάτι του συνέβη ή καρκίνος κτλ. Ούτε είμαι αυτός ο άνθρωπος που θα πει ‘Αυτή έχει εγκληματήσει, αυτός είναι ο εγκληματίας, αυτός ο ιατροδικαστής’.

Αυτά είσαι θέματα της Εισαγγελίας. Ηλίθια μπορεί να είμαι αλλά μερικές φορές είμαι ο άνθρωπος που κάθομαι σε αυτή εδώ την εκπομπή και σέβεται τους ανθρώπους και που έχουν δώσει συνέντευξη και που έχουν μιλήσει και που έχουν καταθέσει την ψυχή τους.

Ο χαρακτηρισμός από την άλλη πλευρά και απέναντι είναι πολύ εύκολος. Από την πολυθρόνα. Από το πρόβλημα είναι πολύ πιο δύσκολος. Πιστέψτε με. Καθίστε μια μέρα απ’ την απέναντι πλευρά. Περάστε από τους τρεις ρόλους: εσείς, ο άλλος κι ο κριτής. Ο πιο εύκολος ρόλος είναι αυτός του κριτή. Εγώ η ηλίθια Ζήνα, το είπα αυτό 13 και 58 δευτερόλεπτα, αγαπητοί του καναπέ».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.