Η φωτό που εκθέτει την Ασημίνα: Ο παίκτης-φαβορί των Mαχητών που έχει λιγότερες νίκες από τον Σπύρο Μαρτίκα (Pic)

Η φωτό που εκθέτει την Ασημίνα: Ο παίκτης-φαβορί των Mαχητών που έχει λιγότερες νίκες από τον Σπύρο Μαρτίκα (Pic)

O παίκτης των Μπλε με μικρότερο ποσοστό νικών από τον Μαρτίκα.

Oι μάχες για επιβίωση στο Survivor συνεχίζονται και οι σχέσεις στο στρατόπεδο των Μαχητών βρίσκονται σε οριακό επίπεδο καθώς υπάρχουν κόντρες, με πρώτη και πιο ισχυρή αυτή μεταξύ της Ασημίνας Χατζηανδρέου και του Σπύρου Μαρτίκα.

Οι δύο παίκτες είναι από το ξεκίνημα του ριάλιτι στην ίδια ομάδα, πλέον όμως η παίκτρια με το καλύτερο ποσοστό από τις γυναίκες και συνολικά τις περισσότερες νίκες στην ομάδα της, φαίνεται ότι δεν αντέχει άλλο τον συμπαίκτη της. Μάλιστα μιλάει ανοιχτά για το πόσο κακός είναι στα αγωνίσματα, τον κατηγορεί για τις ήττες της ομάδας της, χρησιμοποιεί μέχρι και χαρακτηρισμούς όπως «Καραγκιόζης» για να τον μειώσει.

Το Twitter συχνά απαντάει στα νεύρα της και τις επιθέσεις της ενώ κάποιες φορές τα ίδια τα στατιστικά του παιχνιδιού τη διαψεύδουν. Όπως αναγράφεται ξεκάθαρα στον πίνακα των επίσημων στατιστικών του Survivor, στα οποία καταγράφονται νίκες και ήττες όλων των παικτών, υπάρχει ένας παίκτης-φαβορί με μικρότερο ποσοστό νικών από τον Σπύρο Μαρτίκα.

Αυτός δεν είναι άλλος από τον Σάββα Κάλφα ο οποίος με 25,5 νίκες και ποσοστό μόλις 39% βρίσκεται κάτω από τον Σπύρο Μαρτίκα, ο οποίος με 40% και 29 νίκες βρίσκεται πάνω ακριβώς από τον συμπαίκτη του.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.