«Ψέματα» | Οι πρωταγωνιστές και οι λεπτομέρειες της νέας σειράς του ALPHA

«Ψέματα» | Οι πρωταγωνιστές και οι λεπτομέρειες της νέας σειράς του ALPHA

Τι θα δούμε.

Νέα επένδυση στη μυθοπλασία κάνει ο ALPHA. O σταθμός με τον «Σασμό» έχει καταφέρει να κερδίσει σημαντικό κομμάτι του τηλεοπτικού κοινού αφού σειρά βασισμένη στο ομώνυμο best seller του Σπύρου Πετρουλάκη έχει κερδίσει το στοίχημα της τηλεθέασης παρά τον πολύ ισχυρό ανταγωνισμό στην prime time ζώνη.

Μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα αναμένεται να κάνει πρεμιέρα η νέα σειρά του καναλιού με τον τίτλο «Ψέματα». Ήδη έχει κυκλοφορήσει ένα πρώτο trailer της σειράς χωρίς όμως να δίδονται άλλες λεπτομέρειες για αυτήν πέρα από τον τίτλο.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα tinasmess.gr πρόκειται για μια δραματική σειρά 8 έως 10 επεισοδίων με στοιχεία θρίλερ.

Μάλιστα θα είναι και επίκαιρη αφού το θέμα της δεν είναι άλλο από την κακοποίηση γυναικών και το metoo. Τη σειρά υπογράφει η ομάδα του «Σιωπηλού Δρόμου» που άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις το προηγούμενο διάστημα στο MEGA, όπως αναφέρει το ίδιο ρεπορτάζ.

Σύμφωνα με το σενάριο, μία γυναίκα, λίγο μετά τον χωρισμό της, αποφασίζει να βγει ένα ραντεβού με έναν μυστηριώδη τύπο. Την επόμενη μέρα, συνειδητοποιούν πως κάτι δεν πάει καλά… Οι συνέπειες από αυτό το ραντεβού είναι τρομακτικές. Ποια είναι η αλήθεια και τί κρύβουν οι δυο πρωταγωνιστές; Στο επίκεντρο θα βρεθούν ζητήματα όπως η εξαπάτηση, το ψέμα, η εμπιστοσύνη…

Το tinasmess αναφέρει ότι το πρωταγωνιστικό δίδυμο θα είναι ο Χρήστος Λούλης με την Αλεξάνδρα Αϊδίνη. Στη σειρά επίσης θα συμμετέχουν η Βίκυ Παπαδοπούλου, ο Γιώργος Χρανιώτης, η Ζέτα Δούκα, ο Ιωάννης Παπαζήσης, η Βασιλική Τρουφάκου, ο Θάνος Τοκάκης και ο Χρήστος Σαπουντζής.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.