Survivor | Εκτός εαυτού η Ναυσικά με την Ευρυδίκη: «2 μήνες την ανεβοκατεβάζεις @@@» (Vid)

Survivor | Εκτός εαυτού η Ναυσικά με την Ευρυδίκη: «2 μήνες την ανεβοκατεβάζεις @@@» (Vid)

Στην ομάδα των Διασήμων έχουν τσακωθεί όλοι με όλους.

Έτσι είναι το Survivor. Αυτοί που πριν λίγες ημέρες τσακώνονταν, τώρα κάνουν συμμαχίες για να σπάσουν μια άλλη συμμαχία.

Η Μυριέλλα Κουρεντή είχε ως στήριγμα της τον Λάμπρο Κωνσταντάρα και τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, αλλά από τη στιγμή που προστέθηκαν στην Κόκκινη ομάδα ο Τάκης Καραγκούνιας και ο Σάκης Αρσενίου, οι συσχετισμοί έχουν αλλάξει και βλέπουμε τη Μυριέλλα να συμμαχεί με τους κάποτε εχθρούς της.

Από τη μια μεριά Ευρυδίκη, Βρισηίδα, Κάτια, Τάκης και Μυριέλλα. Από την άλλη ο Άρης, η Ναυσικά, ο Απόστολος Ρουβάς και ο Σάκης Αρσενίου. Η ψηφοφορία της Κυριακής στο Survivor όξυνε τα πνεύματα στην ομάδα των Διασήμων και στο χθεσινό επεισόδιο είδαμε την Ευρυδίκη και τη Ναυσικά να τσακώνονται έντονα με τους χαρακτηρισμούς να δίνουν και να παίρνουν.

Λίγο πριν το αγώνισμα επικοινωνίας, που παρόλα αυτά το κέρδισαν οι Διάσημοι, στην καλύβα τους επικρατούσε ένα χάος, με την Ευρυδίκη και τη Ναυσικά να αποτελούν τους κεντρικούς πυλώνες και γύρω τους να συνασπίζονται τα υπόλοιπα μέλη των δύο υποομάδων που έχουν σχηματιστεί.

Η μία αποκαλούσε την άλλη ψεύτρα, η Ευρυδίκη κατηγόρησε τον Άρη Σοϊλέδη για απειλές και πλέον δύσκολα θα κολλήσει ξανά το γυαλί.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.