Survivor | Τι συμβαίνει με τη συμμετοχή του συντρόφου της Μυριέλλας

Survivor | Τι συμβαίνει με τη συμμετοχή του συντρόφου της Μυριέλλας

Μπαίνει ή όχι στο ριάλιτι ο Τζον Λιγνός;

Η Μυριέλλα Κουρεντή είναι από τα πρόσωπα που έχουν συζητηθεί πολύ στο φετινό «Survivor». Η γνωστή ηθοποιός μπήκε στο ριάλιτι επιβίωσης και κατάφερε να βρεθεί στο επίκεντρο λόγω του ειδυλλίου που είχε αναπτυχθεί με τον παίκτη των μαχητών Γιώργο Κατσαούνη.

Ό, τι είχαν οι δυο τους στο ριάλιτι μπορεί να ολοκληρώθηκε άδοξα ωστόσο η Μυριέλλα βρίσκεται διαρκώς στο επίκεντρο των σχολιαστών στα κοινωνικά δίκτυα. Μαζί με την ηθοποιό, ο σύντροφός της Τζον Λιγνός έχει γίνει πρόσωπο των ημερών.

Μάλιστα σύμφωνα με ρεπορτάζ που έχουν βγει στο φως της δημοσιότητας πρόκειται να μπει στο ριάλιτι επιβίωσης.

Ο καιρός πέρασε και ο Τζον Λιγνός δεν εμφανίστηκε ακόμη στο «Survivor», ωστόσο νέο ρεπορτάζ αλλάζει τα δεδομένα. Σύμφωνα με την Έλενα Πολυκάρπου στην εκπομπή «Super Κατερίνα» o μουσικός και σύντροφος της Μυριέλλας Κουρεντή θα μπει τελικά στο ριάλιτι.

Οι δυο τους είχαν πολύ συχνή επαφή μέσω μηνυμάτων και όπως τόνισε η δημοσιογράφος πλέον ο Τζον Λιγνός δεν της απαντάει. Παράλληλα τόνισε ότι ο μουσικός είχε ραντεβού με την Acun Medya ενώ σύμφωνα με άλλες πηγές είναι ήδη στον Άγιο Δομήνικο προκειμένου να μπει στο ριάλιτι επιβίωσης.

Σημειώνεται ότι η Μυριέλλα Κουρεντή είναι υποψήφια προς αποχώρηση. Μαζί της, στη διάθεση του τηλεοπτικού κοινού είναι η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και ο Σάκης Αρσενίου.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.