Την πάτησε άσχημα ο «δάσκαλος» του Ρουκ Ζουκ: O παίκτης που τον εξέθεσε ανεπανόρθωτα με μία λέξη (Vid)

Την πάτησε άσχημα ο «δάσκαλος» του Ρουκ Ζουκ: O παίκτης που τον εξέθεσε ανεπανόρθωτα με μία λέξη (Vid)

Αυτή τη φορά η γκάφα ήταν από το ίδιο το «Ρουκ Ζουκ».

Έχουμε συνηθίσει να ακούμε «διαμάντια» από τους παίκτες που του «Ρουκ Ζουκ». Κατά καιρούς όμως, κάνουν και οι συντελεστές του παιχνιδιού τις «πατάτες» τους. Αυτό που συνέβη στο χθεσινό παιχνίδι είναι απ΄αυτά που αν τα άκουγε ο τηλεθεατής από παίκτη, θα τον κορόιδευε για… άσχετο με την ελληνική γλώσσα.

Ο παίκτης της ομάδας που έφτασε στον τελικό, έπρεπε να ονοματίσει 4 ξύλα από τα οποία φτιάχνονται έπιπλα. Είπε λοιπόν ο άνθρωπος τη βελανιδιά, την κερασιά, την καρυδιά και την οξιά. Όταν ήρθε η ώρα οι συμπαίκτες του να μαντέψουν τι μπορεί να έχει πει, μπόρεσαν να βρουν τα 3 από τα 4.

Μόνο που η παραγωγή, η Ζέτα και ο Δάσκαλος, τους μέτρησαν μόνο δύο σωστές απαντήσεις και η ίδια η Ζέτα δεν κατάλαβε τι έλεγε μετά. Ο πρώτος παίκτης είπε τη βελανιδιά, αλλά με την καθαρευουσιάνικη ονομασία της, δηλαδή «δρυς». Το τσεκάρισμα στη λέξη δεν έγινε ποτέ κι έτσι χάθηκε ένα ποσό παραπάνω για τους διαγωνιζόμενους.

Και γίνεται λόγος για γκάφα, γιατί στο παρελθόν είναι αρκετές οι φορές που παίκτες έχουν πει τη σωστή λέξη, αλλά με κάποιο συνώνυμο τρόπο και έχει γίνει δεκτή. Άρα δεν είναι ότι υπάρχει κανόνας που θέλει ο παίκτης να λέει ακριβώς τη λέξη, συνεπώς κανείς δεν γνώριζε ότι η βελανιδιά ονομάζεται και «δρυς».

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα…

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.