«Πάμε Δανάη!» | Αυτή είναι η ομάδα του πρωινού του Mega

Δανάη Μπάρκα | Με βραδινή εκπομπή στο Mega;

Τι σκέφτονται στο Mega.

Είναι ένα από τα μεγάλα στοιχήματα του Mega. Η Δανάη Μπάρκα ξεκίνησε την περασμένη σεζόν στην πρωινή ζώνη του καναλιού που έχει έδρα στη Λεωφόρο Συγγρού και έφερε σημαντικές επιδόσεις για το νεοσύστατο τότε πρόγραμμα του σταθμού.

Το γεγονός αυτό έφερε τη Δανάη Μπάρκα για δεύτερη σεζόν στην πρωινή ζώνη του καναλιού με κάποιες αλλαγές σε πρόσωπα αλλά και τη διάρκεια της εκπομπής. Παρά τον πολύ ισχυρό ανταγωνισμό και φέτος, η εκπομπή «Πάμε Δανάη» έχει καταφέρει να κερδίσει τους τηλεθεατές.

Κάπως έτσι στο Mega σκέφτονται περαιτέρω εκμετάλλευσή της.

Σύμφωνα με το περιοδικό «Εγώ» στο κανάλι με έδρα της Λεωφόρο Συγγρού έχουν αποφασίσει να ανάψουν το πράσινο φως και για τρίτη σεζόν. Μάλιστα το σχετικό ρεπορτάζ αναφέρει ότι οι άνθρωποι του καναλιού σκέφτονται να την αξιοποιήσουν και στη βραδινή ζώνη.

Στόχος των υπεύθυνων είναι να βρεθεί ένα φορμάτ που θα είναι στα μέτρα της και θα της ταιριάζει. Σημειώνεται ότι η Δανάη Μπάρκα είχε παρουσιάσει το Πρωτοχρονιάτικο show του Mega για την αλλαγή του χρόνου και άφησε πολύ καλές εντυπώσεις.

Οι όποιες εξελίξεις αναμένονται αυτή την περίοδο αφού οι συζητήσεις για το πρόγραμμα των καναλιών τη νέα σεζόν είναι σε εξέλιξη.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.