GNTM | Τα ανοιχτά ζητήματα για τον πέμπτο κύκλο

GNTM | Τα ανοιχτά ζητήματα για τον πέμπτο κύκλο

Πότε θα ξεκαθαρίσουν όλα.

Την επόμενη σεζόν αναμένεται να κάνει πρεμιέρα ο πέμπτος κύκλος του «GNTM» στο Star. Το ριάλιτι μοντέλων επιστρέφει στο κανάλι της Κηφισιάς παρά το γεγονός ότι οι φετινές επιδόσεις δεν έπιασαν αυτές των προηγούμενων ετών.

Θεωρείται δεδομένο ότι θα υπάρξουν αλλαγές σε αυτόν τον κύκλο επεισοδίων. Ωστόσο αυτό που δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμη είναι αν αυτές θα αφορούν πρόσωπα ή τη δομή του show όπως την ξέραμε μέχρι σήμερα.

Σύμφωνα με το okmag.gr στην κριτική επιτροπή θα παραμείνουν οι Ζενεβιέβ Μαζαρί, Άγγελος Μπράτης και Δημήτρης Σκουλός.

Από εκεί και πέρα το πιο βασικό ζήτημα είναι το τέταρτο πρόσωπο της επιτροπής. Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου πήρε φέτος τη θέση της Βίκυς Καγιά αλλά η παρουσία της δεν κατάφερε να κερδίσει το κοινό, που τη βρήκε μάλλον άχρωμη.

Σύμφωνα με το okmag.gr η παρουσία του μοντέλου δεν είναι δεδομένη στον πέμπτο κύκλο. Ήδη μάλιστα διάφορα δημοσιεύματα θέλουν τη Βίκυ Καγιά να επιστρέφει, ωστόσο τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη.

Ένα άλλο ζήτημα αφορά τον ρόλο του Γιώργου Καράβα. Το μοντέλο και μέντορας των συμμετεχόντων ανακοίνωσε τη νικήτρια του τέταρτου κύκλου γεγονός που πυροδότησε σενάρια που τον ήθελαν ακόμη και κεντρικό παρουσιαστή.

Σύμφωνα με το okmag.gr ακόμη δεν έχει διευκρινιστεί ο ρόλος. Όλα τα ανοιχτά ζητήματα πάντως αναμένεται να κλείσουν τις επόμενες εβδομάδες αφού το σχετικό ρεπορτάζ αναφέρει ότι τα πρώτα casting θα ξεκινήσουν μετά το Πάσχα.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.