Άσχημα μαντάτα για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη...

Άσχημα μαντάτα για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη…

Η ανακοίνωσή της.

Ολοκληρώθηκε η συνεργασία της Ευρυδίκης Βαλαβάνη με τη Ναταλία Γερμανού και την εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται».

Η λήξη της συνεργασίας των δύο πλευρών ψιθυριζόταν εδώ και καιρό, ωστόσο η παρουσιάστρια της εκπομπής δεν είχε προχωρήσει σε περαιτέρω σχόλια.

Σε νέα της ανάρτηση, από τη μεριά της, η Βαλαβάνη αποχαιρετά τους συνεργάτες της και δηλώνει πως εκείνη ήταν που αποφάσισε να αποχωρήσει, την ώρα όμως που εδώ και καιρό ακούγεται στο κανάλι της Κάντζας πως η Γερμανού είχε ζητήσει την ολική ανανέωση της εκπομπής της…

Πράγμα που σημαίνει πως η Βαλαβάνη δεν θα είναι η μόνη που δεν θα δούμε τη νέα σεζόν.

«The End. Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν, έτσι αποφάσισα να κλείσω έναν κύκλο δυο ετών με γεμάτες και πλούσιες εμπειρίες. Ευχαριστώ από καρδιάς όλη την ομάδα του @kalyteradeginetai για όλα τα ωραία που ζήσαμε και χτίσαμε παρέα αυτά τα χρόνια κι είμαι σίγουρη ότι θα ξανασυναντηθούμε στο μέλλον!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ @natalia_germanou για την συνεργασία! @tsouroskostas, @fotinipetrogianni, @panagiotis_hatzidakis @marykousoula & @alexanderpriftis δεν έχω λόγια για ‘σας! @agapitose είσαι ο καλύτερος μοντέρ που θα μπορούσα να είχα για το Mission IMpossible! @periklisasproulias & Κεβόρκ you rock!

Ευχαριστώ και όλη την dream team της εκπομπής πίσω από τις κάμερες! Ώρα για ξεκούραση, περισυλλογή και προετοιμασία για το επόμενο μου βήμα, οποίο και να είναι αυτό́ Ανυπομονώ να δω τι καλό θα έρθει. Καλό καλοκαίρι και καλές βουτιές σε όλους», έγραψε χαρακτηριστικά η αθλητικογράφος η οποία κατά πάσα πιθανότητα δεν θα συνεχίσει στον ALPHA.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Evridiki Valavani (@evridiki_valavani) στις

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.