Επιστρέφει μία από τις πιο αμφιλεγόμενες εκπομπές της ΕΡΤ

Αλλάζει χαρακτήρα το πρόγραμμα της ΕΡΤ

Οι αλλαγές θα είναι σαρωτικές.

Σημαντικές αναμένεται να είναι οι αλλαγές τη νέα σεζόν στο πρόγραμμα της ΕΡΤ. Όπως έχει γίνει γνωστό και καιρό η Δημόσια τηλεόραση θα μπει τη νέα σεζόν δυναμικά και στο κομμάτι της μυθοπλασίας αφού αναμένονται τουλάχιστον τρεις νέες σειρές.

Σημαντική βέβαια είναι και η επιστροφή του διδύμου Ρήγα – Αποστόλου που θα υπογράψουν νέα κωμική σειρά. Τα χέρια με τη διοίκηση της ΕΡΤ έδωσε και ο Γιώργος Λέντζας που θα παρουσιάσει τηλεπαιχνίδι αθλητικών γνώσεων με φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

Όπως αναφέρει η «Realife» οι αλλαγές στο πρόγραμμα δε θα σταματήσουν εδώ. Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα, υπάρχουν έντονες συζητήσεις προκειμένου να μπει ψυχαγωγική εκπομπή είτε στην πρωινή είτε στη μεσημεριανή ζώνη.

Η ενημέρωση κυριαρχούσε απόλυτα στο πρόγραμμα της Δημόσιας τηλεόρασης ωστόσο πλέον αμφισβητείται. Όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα συζητείται το ενδεχόμενο ψυχαγωγικής εκπομπής είτε στη ζώνη 10-12 είτε στη ζώνη 1-3 το μεσημέρι.

Η «Real» επικαλείται μάλιστα πηγή μέσα από το Ραδιομέγαρο που θεωρεί βέβαιη την συγκεκριμένη αλλαγή στο πρόγραμμα. Μένει να δούμε αν τελικά θα γίνει πραγματικότητα αλλά και τον αντίκτυπο που θα έχει στους πίνακες τηλεθέασης.

Μην ξεχνάμε ότι η νέα διοίκηση Ζούλα – Γαμπρίτσου έχει τονίσει ότι στόχος της είναι να γίνει και πάλι η Δημόσια τηλεόραση ανταγωνιστική έναντι των ιδιωτικών καναλιών.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.