Πέτρος Φιλιππίδης | Mαζί με τον Λιγνάδη στις φυλακές Τρίπολης

Πέτρος Φιλιππίδης: «Είχα εξωσυζυγικές σχέσεις αλλά…» (Vid)

Τι αποκάλυψε ο Γιώργος Λιάγκας.

Σε μία αποκάλυψη βόμβα προχώρησε ο Γιώργος Λιάγκας το πρωί της Τρίτης. Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής ανέφερε στον «αέρα» της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1 ότι σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Πέτρο Φιλιππίδη πριν από τις καταγγελίες σε βάρος του, ο ηθοποιός του ανέφερε ότι είχε εξωσυζυγικές σχέσεις.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης αναμένεται να δικαστεί στις 18 Μαρτίου για έναν βιασμό και δύο απόπειρες. Μέχρι τότε παραμένει προφυλακισμένος στις φυλακές της Τρίπολης, όπου ήταν στον ίδιο θάλαμο μαζί με τον Δημήτρη Λιγνάδη.

Ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε στην εκπομπή:

«Το διάστημα το περσινό, μόλις είχα επιστρέψει στο Πρωινό, που ξεκίνησαν οι καταγγελίες και αφορούσαν στο θέατρο, ως συνέχεια των καταγγελιών της Σοφίας Μπεκατώρου. Τότε, ο Πέτρος Φιλιππίδης πρωταγωνιστούσε στον “Πλάτανο” της ΕΡΤ. Μας έρχονταν οι πληροφορίες για το πώς σκοπεύουν κάποιες κυρίες να οχυρωθούν νομικά για να καταγγείλουν τον Πέτρο Φιλιππίδη. Εγώ δε μπορούσα να πάρω τον οποιονδήποτε και να του πω ότι συμβαίνει.

Όμως, δε θυμάμαι τώρα γιατί, μιλήσαμε μια μέρα στο τηλέφωνο με τον Πέτρο. Και με ρώτησε, επειδή γνωριζόμαστε, αν εμπλεκόταν το όνομά του κάπου και αν ετοιμάζονταν να τον καταγγείλουν. Εγώ βρέθηκα σε πολύ δύσκολη θέση γιατί από τη μία είχα τις πληροφορίες. Του είπα ενστικτωδώς ότι δεν μπορώ να του πω από ποιες κυρίες, αλλά υπάρχουν κάποιες κυρίες που θα κινηθούν εναντίον του.

Τότε μου είπε να κρατήσω ότι είχε εξωσυζυγικές σχέσεις αλλά ποτέ δεν έφτασε να βιάσει και να πιέσει μία γυναίκα. Του είπα ότι δεν ξέρω τι θα γίνει από εδώ και πέρα και μετά έγιναν όλα αυτά που έγιναν. Θέλω να σας πω αυτό τον διάλογο που έγινε πριν γίνει στόχος όλων αυτών των καταγγελιών. Δεν σημαίνει κάτι».

Την ίδια ώρα, η σύζυγος του ηθοποιού παραμένει άφαντη, αποφεύγοντας συστηματικά τις δηλώσεις στα Μέσα και τις δημόσιες εμφανίσεις.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.