«Πω ρε π***τη, άσ’ το να πάει στο δ***λο»: Πυρ και μανία ο Κανάκης on air (Vid)

Νεκρός συνεργάτης των «Ράδιο Αρβύλα» – Ο αποχαιρετισμός του Αντώνη Κανάκη

Πρόκειται για έναν άνθρωπο που ήταν στην παραγωγή από εποχές «Κομφούζιου».

Ένας άνθρωπος-ιστορία για το «Ράδιο Αρβύλα», τον Αντώνη Κανάκη και τον Γιάννη Σερβετά. Αυτό ήταν ο Βασίλης Δέλιος, τον οποίο αποχαιρέτησαν ο Κανάκης, ο Σερβετάς και ο Κιούσης on air στην εκπομπή της Τρίτης.

Ο Βασίλης Δέλιος ήταν ένα πρόσωπο που εμφανίζεται στους τίτλους αρχής και βρίσκεται δίπλα στον Αντώνη Κανάκη και τις παραγωγές του από την εποχή που προβαλλόταν το «Κομφούζιο», δηλαδή σχεδόν εδώ 30 χρόνια. Στη συνέχεια ασχολήθηκε και με το ραδιόφωνο, τον Imagine, όπου είχε πιο στενή συνεργασία με τον Γιάννη Σερβετά.

Η τριάδα των «Ράδιο Αρβύλα» αφιέρωσε στο ξεκίνημα της εκπομπής μερικά λόγια στον Βασίλη Δέλιο, με τον Κανάκη να αναφέρει πως κόλλησε κορωνοϊό και αυτό ήταν που έδωσε τη χαριστική βολή στον συνεργάτη τους.

«Σήμερα είναι μία παράξενη μέρα για μας εδώ στο ‘Ράδιο Αρβύλα’ γιατί σήμερα χάσαμε έναν δικό μας άνθρωπο, έναν φίλο… Το περιμέναμε τις τελευταίες μέρες. Ο Βασίλης ο Δέλιος δεν είναι πια κοντά μας. Ο Βασίλης είναι στο σήμα της εκπομπής και θα τον έχουμε πάντα κοντά μας έτσι κι αλλιώς. Ο Βασίλης ήταν ένα παλικάρι απίστευτο, χρόνια μαζί μας… από τους ‘Ανεκδοτάδες’, από την εποχή του ‘Κομφούζιου’.

Νεκρός συνεργάτης των «Ράδιο Αρβύλα» - Ο αποχαιρετισμός του Αντώνη Κανάκη

Ήταν ένας άνθρωπος που δεν ήταν από αυτούς που προσέχουν και πολύ τον εαυτό τους αλλά τελευταία ακριβώς επειδή ένα θέμα υγείας τον οδήγησε στους γιατρούς, μπήκε να κάνει ένα ολικό ρεκτιφιέ. Ήμασταν ιδιαίτερα χαρούμενοι γιατί λέγαμε ότι επιτέλους κάτι τον ανάγκασε τον άνθρωπο αυτό να φροντίσει τον εαυτό του και να βγει πολύ πιο δυνατός. Όμως δυστυχώς στην πορεία έτυχε και άρπαξε τον κορωνοϊό… και ο κορωνοϊός μετά του έδωσε τη χαριστική βολή σε μία στιγμή που τον βρήκε έτσι κι αλλιώς αδύναμο και ευάλωτο.

Ο Βασίλης ο Δέλιος είναι χρόνια φίλος μας, είναι όμως ιδιαίτερα φίλος του Γιάννη του Σερβετά και συνεργάτης του στη ραδιοφωνική εκπομπή στον Imagine, το ραδιοφωνικό μας σταθμό, και του έδωσε μία συγκεκριμένη εντολή. Για να καταλάβετε τι άνθρωπος ήταν ο Βασίλης ο Δέλιος… Η εντολή αυτή ήταν ‘Μόλις φύγω για διακοπές, φροντίστε να συνεχίσετε να γελάτε και να κάνετε και τους άλλους να γελάνε όσο περισσότερο γίνεται’, γιατί τέτοιο άτομο ήταν ο Βασίλης».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.