«Απλά ντροπή τους!»: On air επίθεση Κατερίνας Καινούργιου στον Γιώργο Λιάγκα (Vid)

«Απλά ντροπή τους!»: On air επίθεση Κατερίνας Καινούργιου στον Γιώργο Λιάγκα (Vid)

Όλα έγιναν με αιτία ένα ρεπορτάζ για τον αδελφό του Παύλου Χαϊκάλη.

Άλλο ένα επεισόδιο στην κόντρα Γιώργου ΛιάγκαΚατερίνας Καινούργιου μπήκε το πρωί της Τετάρτης στην πλούσια λίστα με τις ατάκες-φωτιά των δυο τους.

Όλα ξεκίνησαν όταν η ίδια ενημερώθηκε on air για κάποια «μπηχτή» που πέταξε για την εκπομπή της ο παρουσιαστής του «Πρωινού», στην οποία απάντησε εμφανώς ενοχλημένη, κάνοντας αναφορά και στο περίφημο περιστατικό της φοιτήτριας στη Θεσσαλονίκη που κατήγγειλε παρενόχληση από άνδρα ο οποίος ικανοποιήθηκε και ολοκλήρωσε την πράξη του στην πλάτη της.

Η Κατερίνα Καινούργιου θεώρησε πως ο Λιάγκας προσέβαλλε την ηθική της γύρω από το πώς χειρίστηκε η εκπομπή το ζήτημα της ασθένειας που ταλαιπωρεί τον αδελφό του Παύλου Χαϊκάλη, και μετά από σχετικό βίντεο που προβλήθηκε, διέκοψε την περιγραφή του Γιάννη Πουλόπουλου για να απευθυνθεί εμμέσως πλην σαφώς στον Γιώργο Λιάγκα.

«Να πω κάτι, επειδή κάτι ακούστηκε περί σεβασμού…Θα το πάρω πάνω μου προσωπικά. Σέβομαι πάρα πολύ, ειδικά σε τέτοια θέματα εμένα δεν μπορεί να μου καταλογίζει κανείς τίποτα, και τον κάθε καλεσμένο και τον άνθρωπο που φιλοξενούμε στην εκπομπή. Είμαι ένας άνθρωπος με ιδιαίτερες ευαισθησίες. Μιλάμε με τον κύριο Χαϊκάλη, γνωρίζουμε το θέμα του αδελφού του και ο ίδιος μας το κοινοποίησε ούτως ή άλλως.

Δεν θα κάναμε ποτέ κάτι που θα στεναχωρούσε ποτέ έναν άνθρωπο ή θα επιδείνωνε μια κατάσταση υγείας. Όσοι υπονόησαν κάτι τέτοιο για εμένα προσωπικά και τους συνεργάτες μου απλά ντροπή τους. Να θυμίσω ότι οι ίδιοι, πριν λίγα χρόνια, γελούσαν με φοιτήτριες που τους έκαναν διάφορα στην πλάτη τους».

Τι είπε ο παρουσιαστής που την ενόχλησε τόσο;

Μπορείτε να το δείτε στο ακόλουθο βίντεο:

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.