Βιτριολική απάντηση Μπογδάνου για Γεωργίου: «Αδιαφορώ αν θα απολυθεί»

«Έσπασαν το εμπάργκο μετά από 152 μέρες…»: Γιατί ευχαρίστησε θερμά το «Ράδιο Αρβύλα» ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος; (Vid)

Να ένα tweet που δεν περιμέναμε να δούμε...

Ήταν ένα από τα πιο προβεβλημένα πρόσωπα της κυβέρνησης. Η απόφασή του ν’ αφήσει την (full time) δουλειά του ως δημοσιογράφου στον ΣΚΑΪ και να θέσει υποψηφιότητα με την Νέα Δημοκρατία συζητήθηκε εντόνως, ιδίως από την στιγμή που εξελέγη βουλευτής με σχετική άνεση.

Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο. Ο γνωστός δημοσιογράφος πέρασε το κατώφλι της Βουλής και παρά το γεγονός πως με το κυβερνών κόμμα οι σχέσεις του ξεκίνησαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, δεν άργησαν να έρθουν οι ρήξεις με αποτέλεσμα να διαγραφεί από το κόμμα και, πλέον, να είναι ένας ανεξάρτητος βουλευτής.

Μετά τη διαγραφή του, προφανώς, η προβολή του συντηρητικού- κατά δήλωση του ιδίου- βουλευτή περιορίστηκε σημαντικά, καθώς από κει που είχε σχεδόν… διαρκείας στις καθημερινές εκπομπές και στις ειδήσεις, οι εμφανίσεις στα μεγάλα κανάλια «εξαλείφθηκαν».

Αυτό, τουλάχιστον, μέχρι χθες- όταν και το λαοφιλέστατο «Ράδιο Αρβύλα» του Αντώνη Κανάκη  έδειξε ένα απόσπασμα από την ομιλία του Μπογδάνου. Ο ίδιος φρόντισε να ευχαριστήσει την παρέα από την Θεσσαλονίκη, καθώς έσπασε το… εμπάργκο μετά από 152 ημέρες και τον έδειξε για πρώτη φορά, όπως ισχυρίζεται ο ίδιος, μετά από 5+ μήνες σε κανάλι πανελλαδικής εμβέλειας. Στην συνέχεια, προέβη και σε μια διευκρίνιση σχετικά με το σε τι αναφερόταν.

«Ευχαριστώ τους @radioarvyla που -έστω και έτσι- έσπασαν το εμπάργκο και εμφανίστηκα μετά από 152 μέρες ξανά σε κανάλι εθνικής εμβέλειας! Για την ιστορία, όπως όλοι προφανώς ΔΕΝ ξέρουμε, αναφέρομαι στη δολοφονία που ξεκίνησε τον Α’ παγκόσμιο. Δεν το λες και άσχετο με όσα ζούμε…», έγραψε σχετικά το πρώην μέλος της ΝΔ. 
Δείτε παρακάτω το σχετικό tweet:

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.