Αυτές είναι οι δύο νέες σειρές της ΕΡΤ

Αποκλειστικό | Αυτήν την ξανθιά παρουσιάστρια διεκδικεί σθεναρά η ΕΡΤ!

Αν τα καταφέρει, μιλάμε για μεταγραφή-βόμβα.

Το ότι η ΕΡΤ έχει τα δύο τελευταία χρόνια καταφέρει να ξεχωρίσει με τις παραγωγές της είναι κάτι το αυταπόδεικτο. Οι εκπομπές και οι τηλεοπτικές σειρές της σε συνδυασμό με το μεγαθήριο ERTflix που κοντράρει στα ίσα τους συνδρομητικούς του ανταγωνιστές, έχουν πάει σε άλλο επίπεδο τη δημόσια τηλεόραση, η οποία ετοιμάζεται να… το πάει ένα βήμα παραπέρα.

Πώς; Με μία μεταγραφή που αν τελικά καταφέρει να «κλειδώσει» θα μιλάμε και επίσημα για την έναρξη μιας νέας περιόδου για την ΕΡΤ, καθώς θα καταστήσει σαφές πως οι ιθύνοντες ξεκινούν να «κλείνουν» μεγάλα, εμπορικά ονόματα για το πρόγραμμά της.

Ο λόγος για… την Ιωάννα Μαλέσκου!

Αποκλειστικό | Αυτήν την ξανθιά παρουσιάστρια διεκδικεί σθεναρά η ΕΡΤ!

Μπορεί μέχρι πρότινος να γνωρίζαμε πως η Μαλέσκου έχει πραγματοποιήσει αρκετά ραντεβού με τους ιθύνοντες του OPEN προκειμένου να «μετακομίσει» εκεί τη νέα τηλεοπτική σεζόν 2022 – 2023, όταν δεν θα υφίσταται πια συμβόλαιο με τον ΣΚΑΪ, η αλήθεια είναι όμως πως το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη δεν είναι το μοναδικό που διεκδικεί την ξανθιά παρουσιάστρια.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Dailymedia, η Ιωάννα Μαλέσκου έχει πραγματοποιήσει συζητήσεις με την ΕΡΤ, οι οποίες μάλιστα προχώρησαν αρκετά, καθώς οι δύο πλευρές συζήτησαν και το οικονομικό κομμάτι το οποίο αναμένεται να παίξει καθοριστικό ρόλο στην τελική απόφαση της Ιωάννας καθώς μιλάμε για εξαιρετικά υψηλές απολαβές.

Να σημειωθεί πως η εμφάνισή της στην εκπομπή «Αυτός και ο Άλλος» τον περασμένο Ιανουάριο, μόνο τυχαία δεν ήταν…

Το μόνο σίγουρο είναι πως η Μαλέσκου δεν θα μείνει χωρίς τηλεοπτική στέγη μετά το τέλος της από τον ΣΚΑΪ…

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.